Ingredienser
Syrnet fløde
-
Yoghurt natural 300.0 g
-
Mynte, hakket 40.0 g
-
Spidskommen, stødt 3.0 g
Blomkål
-
Blomkål, buketter 1500.0 g
-
Salt og peber 10.0 g
Tilberedning
-
Syrnet fløde
Bland Knorr Piske 31 % med yoghurt naturel, mynte, Citrus Fresh, hvidløg og spidskommen – lad det trække ca. 2 timer på køl.
-
Blomkål
- Blancher blomkålen hurtigt og køl af.
- Lun Milda 100 % på en pande og og tilsæt Tikka Masala pasta – rist lidt af og tilsæt den blancherede blomkål. Steg tre min. til alt blomkålen er glaseret i pastaen – og tilsæt så Roast Umami og vend kålen en sidste gang. Smag til.
- Serveres på den syrnede fløde og garneres evt. med ristet sesam og friske koriander eller karse.