Ingredienser
Metodik
-
Vand 2400.0 ml
-
salt 10.0 g
-
Grøn JalapenoSyltede, hakkede 80.0 g
-
300 g Violife Mozzarella flavour Grated
-
100 g. Tortillachips
Tilberedning
-
Metodik
1. Bland Knorr Koldrørt Jævning, salt, Knorr Umami og grøntsagsfond.
2. Bland vand og Flora 31% og pisk blandingen af jævning og krydderi i lidt ad gangen. Lad saucen køle af i ti minutter. Tip! Laver du saucen i store mængder? Så start med 30 % af væsken. Rør ved maksimal hastighed i samme retning (ikke skiftevis retning), og tilsæt lidt efter lidt jævningen og den resterende væske.
3. Smagssæt saucen med jalapeño, og vend Violife Mozzarella Flavour Grated i saucen.
4. Fordel pastaen i en bradepande, og hæld saucen over. Sørg for, at pastaen er helt dækket af sauce. Sæt bradepanden på køl i mindst 5 timer eller natten over.
5. Drys letknuste tortillachips over gratinen. Bages i kombiovn i ca. 25 minutter ved 200 °C og 30 % damp og derefter yderligere 5 minutter uden damp.
Servér gerne gratinen sammen med en salat.
Tip! Hvis du vælger at lave ovenstående opskrift med almindelige mejeriprodukter, bør du fordoble mængden af ost.