Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

  1. Metodik

    1.       Bland Knorr Koldrørt Jævning, salt, Knorr Umami og grøntsagsfond.

    2.       Bland vand og Flora 31% og pisk blandingen af jævning og krydderi i lidt ad gangen. Lad saucen køle af i ti minutter. Tip! Laver du saucen i store mængder? Så start med 30 % af væsken. Rør ved maksimal hastighed i samme retning (ikke skiftevis retning), og tilsæt lidt efter lidt jævningen og den resterende væske.

    3.       Smagssæt saucen med jalapeño, og vend Violife Mozzarella Flavour Grated i saucen.

    4.       Fordel pastaen i en bradepande, og hæld saucen over. Sørg for, at pastaen er helt dækket af sauce. Sæt bradepanden på køl i mindst 5 timer eller natten over.

    5.       Drys letknuste tortillachips over gratinen. Bages i kombiovn i ca. 25 minutter ved 200 °C og 30 % damp og derefter yderligere 5 minutter uden damp. 


    Servér gerne gratinen sammen med en salat.

     

    Tip! Hvis du vælger at lave ovenstående opskrift med almindelige mejeriprodukter, bør du fordoble mængden af ost.