Menu

Ingredienser

+

Jalapeno-mayonnaise

Aioli

Urtemayo

The Ultimate BBQ Dressing


Man skal aldrig gå ned på en god dip og dressing. Vi har her samlet nogle klassikere, som både er nemme og smager fantastisk. 

...

Tilberedning

  1. Jalapeno-mayonnaise

    Denne cremede sauce passer godt til skaldyr og fisk og er nem at lave. Den er krydret og frisk. Fungerer godt som dip til pommes frites og som topping på pizzaer, fisk og kød.

    • Rist hvidløg i olie.
    • Tilsæt friskhakket jalapeno, syltede jalapenoer, syltelage, salt, ristet hvidløg og 300 g Hellmann's Vegan i en blender. Blend mayonnaisen glat og tilsæt langsomt hvidløgsolien. 
    • Tøm blenderen og rør sammen med den resterende Hellmann's Vegan.
  2. Aioli

    God aioli er hurtig at lave og er en lækker dip til grillede grøntsager, kød, fisk og skaldyr. Fungerer godt som dressing på en buffet.

    • Bland alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.
  3. Urtemayo

    Urtemayonnaise fungerer godt med fisk, fjerkræ, kød og grøntsager. Så prøv denne sauce, da den er nem at lave med smagfulde purerede urter som dem, der bruges i denne helt fantastiske opskrift.

    • Bland alle ingredienser sammen, og opbevar i køleskabet i mindst en time inden servering.
  4. The Ultimate BBQ Dressing

    En cremet og velsmagende vegansk dressing, der fungerer perfekt til de fleste ting på BBQ-menuen.

    • Bland alle ingredienser sammen, og opbevar i køleskabet i mindst en time inden servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu