Menu

Ingredienser

+

Syltede jordbær

Servering

  • Marengs
  • Fløde
  • Vaniljeis

Knuste marengs, flødeskum og eddikesyltede jordbær bliver en frisk variation af en velkendt engelsk himmerigsmundfuld, hvor friskplukkede jordbær normalt spiller hovedrollen. De syltede jordbær fungerer også godt til scones, vafler og pandekager.  

...

Tilberedning

  1. Syltede jordbær

    • Bland alle ingredienserne og bring blandingen i kog ved moderat varme.
    • Rør regelmæssigt, så sukkeret opløses, og lad det syde langsomt, indtil væsken begynder at tykne – skum af for urenheder.
    • Afkøl og opbevar de syltede jordbær i køleskabet, indtil du skal bruge dem.
  2. Servering

    • Knus marengs let.
    • Pisk fløden.
    • Læg marengs, is, syltede jordbær og fløde mellem hinanden og i flere lag.
    • Server straks.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu