Menu

Ingredienser

+

Fiskeburger

Fennikel-slaw

Citronmayonnaise

Ved servering

  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Syltede rødløg 100.0 g

En fiskeret, der passer til alle og er både frisk, velsmagende og let at lave. Hvis du vil have en sprød burger, kan denne fint både paneres og frituresteges!

...

Tilberedning

  1. Fiskeburger

    • Bland rasp og æg, og lad det stå et stykke tid. 
    • Kør fisken til fars i en foodprocessor sammen med Knorr Grøntsagsbouillon. 
    • Tilsæt kartofler, æg og rasp, og rør det hele til en jævn fars. Smag evt. til med salt og peber. 
    • Form til burgerbøffer.
  2. Fennikel-slaw

    • Bland Æblecidereddike, olivenolie, citronsaft, estragon og sukker til en dressing, og smag til med salt og peber. 
    • Skær blegselleri og fennikel i tynde skiver på et mandolinjern, skær et syrligt æble i julienne, og bland det hele med vinaigretten.
  3. Citronmayonnaise

    • Smag HELLMANN’S mayonnaise til med citronskal, citronsaft og purløg.
  4. Ved servering

    • Steg burgerne i stegefedtet i 5 minutter, og vend dem hyppigt. 
    • Rist bollerne, og servér med tilbehør.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu