Menu

Ingredienser

+

Asparges i orlydej

Hvidløgsdip

  • Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 500.0 g
  • Hvidløg, hele 5.0 stk.
  • Butter Beans, dåse 100.0 g

En sprød forårsret med en skøn dip!

...

Tilberedning

  1. Asparges i orlydej

    • Skræl og pocher aspargesene i vand med Knorr grøntsagsbouillon
    • Køl aspargesene og skær dem i stykker af 3 og løg dem på et klæde
    • Skær 1 porre på langs i tynde bånd og blancher dem hurtigt i bouillonen.
    • Læg dem ligeledes på klædet
    • Bland mel, æg, øl, vand, olie, salt, sukker og rør det godt sammen.
    • Bind asparges, ansjoser og persille sammen med porrebåndet.
    • Varm olien op til 180 grader
    • Pisk æggehviderne og vend dem i Orlydejen (gøres når emnet skal steges)
    • Vend asparges pakkerne i orly og steg dem gyldne.
    • Serveres straks med dippen.
  2. Hvidløgsdip

    • Bag hvidløg i ovnen ca 15 min ved 160 grader
    • Blend de kogte butterbean og hvidløget og køl det ned.
    • Mix hvidløg/butterbean pure med Hellmanns mayonnaise, smag til med salt og peber.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu