Menu

Ingredienser

+

Suppen

Kartoflerne

Legering og servering

  • Cream Cheese 90.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Majs, kerner, dybfrost 150.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 60.0 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 15.0 g
  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 900.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • lime, rå 1.0 stk.

Denne peruvianske fiskesuppe er både farvestrålende og fuld af smag. Vi gør den ekstra cremet ved hjælp af cream cheese og flødealternativ. Denne type suppe kaldes traditionelt ”chupie”, hvilket betyder: suppe med mange ingredienser. Under kolonitiden i Peru var denne type suppe hovedmåltidet midt på dagen. Almindelige ingredienser foruden fisk er også skaldyr, peruviansk flødeost og pocheret æg.

...

Tilberedning

  1. Suppen

    • Sauter løg i 5 minutter i rapsolie og tilsæt Knorr Hvidløg.
    • Tilsæt Knorr Tomatino samt chilipulver, og lad det simre et minuts tid.
  2. Kartoflerne

    • Tilsæt vand, søde og almindelige kartofler samt Knorr Fiskefond, og lad suppen simre under låg, indtil begge slags kartofler begynder at blive møre.
  3. Legering og servering

    • Rør cream cheese jævn med fløde, og tilsæt dette til suppen.
    • Rør rundt, og tilsæt majs, hakket, grøn chili uden kerner samt forårsløg.
    • Kog op, og smag til med salt.
    • Tilsæt fisk, og lad det simre i yderligere 4-6 minutter.
    • Server suppen med frisk koriander og limebåde.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu