Menu

Ingredienser

+

Farsen

Farsen step 2

  • Tomatpure, koncentreret 60.0 g
  • kamut 300.0 g
  • Solsikkekerner 100.0 g
  • Vand 100.0 ml

Servering

  • Tortillas pandekager 10.0 stk.
  • Tomater friske 200.0 g
  • Icebergsalat, snittet 150.0 g
  • Creme Fraiche 200.0 g

Tortillas serveres over hele Sydamerika og ofte i forskellige udgaver. I denne klimasmarte opskrift har vi udskiftet ris med kamut-hvede og krydret farsen som i Mexico med spidskommen, paprika og kanel.

...

Tilberedning

  1. Farsen

    • Steg løg i nogle minutter i rapsolie, tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, spidskommen, Knorr Professional Paprikapuré og kanel. Tilsæt kyllingefars og Knorr Oksebouillon og steg videre i yderligere nogle minutter.
  2. Farsen step 2

    • Tilsæt Tomatpuré, kamut-hvede, solsikkefrø, salt og vand og lad vandet koge, indtil kamut-hveden er færdig. Smag til med salt og peber efter behov.
  3. Servering

    • Server farsen med tortilla, grøntsager og creme fraiche
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu