Menu

Ingredienser

+

Broccoli og ris


Ris er et af de mest universelle tilbehør på den brasilianske tallerken. Størstedelen af Brasiliens 200 millioner indbyggere får serveret ris hver dag. En af de mest almindelige måder at servere ris på er sammen med kogte bønner, eller som her, sammen med broccoli. Et måltid uden ris er næsten utænkeligt for en brasilianer.

...

Tilberedning

  1. Broccoli og ris

    • Kog risene med vand og Knorr Grønsagsbouillon.
    • Skær broccolien i mindre stykker og blancher dem i vand i 2 min.
    • Afkøl broccolien.
    • Blancher persillen i kogende vand i ca 1 min og afkøl den straks i isvand.
    • Bland broccolien med hakket persille, piment, Knorr Professional Krydderipure Hvidløg og olivenolie.
    • Bland broccolidressingen med risene og smagt til med salt og peber.
    • Serveres som tilbehør til fisk, skaldyr, fjerkræ eller fisk.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu