Bæredygtighed
Gør dit professionelle køkken klimasmart! Prøv klimasmarte opskrifter som er udviklet af kokke, eller prøv vores CO2 beregner os se hvordan du kan mindste dit Co2 udslip. Se vores tips til hvordan du kan blive grønnere i dit køkken!
-
Sådan påvirker valget af ingredienser vores planet
-
Sådan fremstilles Unilevers produkter på en bæredygtig måde
En mere bæredygtig ret starter med de rigtige ingredienser
-
Trendrapport – januar 2022
Bæredygtighed! Lige nu retter vi opmærksomheden mod særligt én bestemt trend.
-
Join the plastic revolution!
Kom med, og arbejd for et kredsløb, hvor plasten lever for evigt!
-
Mindre plads til plast i Hellmann’s emballage
Mål og udfordringer i forbindelse med opdatering og modernisering af plastemballagen.
-
Med Future Foods vil UFS reducere fødevarekædens miljøpåvirkning
Vi lever i en verden, hvor 2 milliarder mennesker er overvægtige, mens 1 milliard mennesker sulter. Hvor mere end 20 % af alle ...
-
Biodiversitet
– grundlaget for vores eksistens
-
Hurra for biodiversitet!
Otte eksempler på, hvordan vi styrker både dyre- og menneskeliv
-
Dyrk, høst, tør, spis!
Lær om en gammel, men fantastisk konserveringsmetode
-
Få det bedste – og meste – ud af hver eneste råvare!
-
Bliv klimasmartere med CO2-beregneren!
Se, hvordan dine yndlingsretter påvirker miljøet med vores nye, opdaterede værktøj!
-
Klimasmarte tips
Vi vil gøre det nemmere for dig at tænke klimasmart, gør dit køkken klimavenligt nu, vi har 16 tips til dig.
-
Asiatisk lakseceviche med lime
- Ceviche er en måde at “tilberede” fisken ved hjælp af syren fra lime. Her en asiatisk variant af den peruvianske origin...
-
Vores mål og ambitioner
– Tag med os på rejsen mod et bæredygtigt køkken.
-
Betydningen af bæredygtighed
- Der kommer også en dag i morgen.
-
Reducer plasten, øg bæredygtigheden!
Hvordan vi hos Unilever dagligt arbejder for at reducere affald og være på forkant med bæredygtig emballage.
-
Problemet med plast
-
Unilevers ansvar for at reducere madaffald
Vores forpligtelse og metode til at reducere affald og spild indebærer en global tilgang og et helhedsansvar.
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends