Sitemap
Produkter til professionel køkken
-
Gratis inspiration til professionelle kokke på ufs.com
- Bliv klogere på det plantebaserede køkken - læs på ufs.com
-
Tips til køkkenøkonomi for dem, der arbejder i restaurationsbranchen!
- Få mere ud af dine ingredienser med Knorr Koldrørt!
- Kokkenes enkle tips til, hvordan du forbedrer din køkkenøkonomi!
- Smarte produkter, der kan give dig mere tid til andre ting!
- Fire økonomiske retter, der giver glade gæster, ifølge os!
- Andreas Hedlund og Magnus Rydberg taler om køkkenøkonomi!
- Suppeinspiration til det professionelle køkken
-
Bæredygtig madlavning: Opskrifter,trends,værktøjer,videoer.
- Bæredygtig madlavning. Inspiration på ufs.com
- Madlavning til ældrepleje. Konsistens, smag, ernæring.
- De hotteste cafétrends i 2021!
- Grill det grønne. Inspiration og opskrifter. ufs.com
- Gode, lækre, grønne og klimavenlige opskrifter. Bæredygtig
- Vi har styr på trends og tendenser for dig.Se med på ufs.com
- En god og velsmagende jul til alle!
- Teatime og krydderier med Martina. ufs.com
- Mindsk dit madspild. Kend dine råvarer og få mest ud af dem.
- 6 lækre forårsopskrifter
-
Server plantebaseret let og nemt med The Vegetarin Butcher
- Alle vores produkter fra The Vegetarian Butcher!
- Kun plantebaserede opskrifter!
- Whopper med The Vegetarian Butcher
- Jaap Korteweg er The Vegetarian Butcher
- Hvordan gør du din menu grøn hurtigt og nemt? Vegetartips.
- Crispy NoChicken Burger
- Hvorfor er planteprotein det klimavenlige valg?
- Download inspiration.kødfrie retter.The Vegetarian Butcher.
- Sådan tilbereder du produkter fra The Vegetarian Butcher!
- Vegansk fastfood også til kødelskere. The Vegetarian Butcher
- Udskift burgerbøffen! – uden at skulle ofre noget.
- Prøv NoBeef Slices i bowls, salater og yakiniku!
- Grønt, godt, mæt-når der stille krav til det plantebaserede
-
Alt du skal vide om Hellmann's mayo og ketchup på ufs.com
- Vinaigretter fra Hellmann’s til at fuldende dine anretninger
- Hellmann's historie fra New York til alle vores køkkener
- 11 Opskrifter med vinaigretter fra HELLMANN’S.
- Små og store grunde til at elske HELLMANN’S!
- Vegansk HELLMANN’S med HELLMANN’S originale smag.
- Hellmann’s ketchup lancerer emballager til bordservering
- Dyk ned i Hellmann’s sortiment
- Nr. 1 i verden - Hellmann's Mayonnaise med hjemmelavet smag
-
Fremtidens mad er her allerede! | Unilever Food Solutions
- Grøn revolution! | Unilever Food Solutions
- Klar, parat, skift! | Unilever Food Solutions
-
Grønt som ind i Norden | Unilever Food Solutions
- Bladgrøntsager – sunde og spændende
- Bønner og linser – naturens superhelte som proteinkilde
- Frås i tomat, men tænk på farven | Unilever Food Solutions
- Frø, naturens små kraftkilder! | Unilever Food Solutions
- Madlavning: Spiren, en lille næringsbombe, fyldt med energi
- Når roden er god ... | Unilever Food Solutions
- Korn og frø | Unilever Food Solutions
- Wakame (brunalge) – havets grønne guld. Brug tang i maden!
- Powerdumplings | Unilever Food Solutions
-
Plantebaseret budgetmad - maksimal smag, minimal pris
- Kål - lækker ,alsidig,sund, klimavenlig. inspiration ufs.com
- Spirer der kan noget. Sprout out loud med Martina.
- 2020 – mel, svampe, nødder og grønt!
- Fejr lyset med grønne småretter til forår og sommer
- Forår, sommer, salater og lækre dressinger.Hellmann's. Knorr
- Sæt bælgfrugter på menuen. Få vores tips og guide på ufs.com
- Fonder og bouilloner til en professinel og ensartet smag
- Lokale smagsoplevelser og grønt plukket i den vilde natur
- Bliv inspireret af smag og teknikker fra hele verden
- Plantebaseret fars.svampe, grøntsager, bønner og linser.
- Billig mad. Maksimal smag. Grønt, godt og billigt.
- Oplev den velkendte smag af Maille!
-
Udforsk 6 af verdens lækreste køkkener.80 opskrifter til dig
- Udforsk det asiatiske køkken og download opskrifter
- Download opskriftsfolder.inspiration fra afrikanske køkken
- Det mellemøstlige køkken - opskriftshæfte og inspiration
- Udforsk det nordamerikanske køkken og download opskrifter
- De nordiske øers køkken - lige i nærheden
- Udforsk det sydamerikanske køkken og download opskrifter
- Taste the exotic Brazil
- Inspiration til sociale medier
- Fonder og bouilloner til en professinel og ensartet smag
- Værktøj til at måle madspild, CO2, kalorie. valg af bouillon
-
Gratis Tip om bl.a. madspil,prissætning,stivelse,allergener
-
Den koldrørte base jævner dine retter – uanset temperatur!
-
Allergiguide og fødevarepræferencer
- Gratis allergeneguide på ufs.com
- Fødevareallergi og fødevareintollerance.Hvad er forskellen?
- 14 allergener du skal have styr på. Se dem på ufs.com
- Sådan håndterer du glutenintolerance på din restaurant
- Sådan laver du sund mad til diabetikere
- 14 allergener der skal deklareres. Se disse på ufs.com
- Vores bedste allergivenlige opskrifter!
- Værktøjer og tips til at mindske madspild. Wise up on waste
- Sådan prissætter du din menu, hvis du vil tjene penge
- Digital marketing for restaurant-ejere og kokke
- Madfotografi og tallerkenanretning for professionelle
- Skal du til at sælge Take-away? Få her tips og tricks.
- Tips, råd og regler i pandemi tider
- Din signatursacue eller med vores samarbejdspartnere
- Fjern rodet, og bliv kvit med stressen
- Stivelse, der virker i restauranter og storkøkkener.
-
Den koldrørte base jævner dine retter – uanset temperatur!
- Sæsoninspiration til professionelle kokke se ufs.com
-
Bæredygtigt og klimavenligt køkken - se hvordan på ufs.com
- Gør en forskel for klimaet med vores CO2 beregner.
- 16 tips til at tænke klimasmart. klimavenligt køkken.
- CO2 beregner - din mads påvikning på miljøet. Værktøj
- Hvor klimasmarte er dine råvarer? check på ufs.com
- 5 tips til, hvordan du forvandler dit affald til guld
- Saesonensraavare
- Unilever Sustainable Living Plan - et bæredygtigt køkken
- Hvad betyder bæredygtighed egentlig ? læs mere på ufs.com
- Biodiversitet - forudsætning for samfundet og økonomien
- Tørret til fremtiden - bæredygtig konservering
- Palmeolie – hvad, hvordan og hvorfor?
- Unilevers ansvar for at reducere madaffald. Bæredygtighed.
- Det globale fødevaresystem skal strammes op
- Mindre plads til plast i Hellmann’s emballage
- emballage af genbrugsplast. ufs.com
- Bæredygtighed! En trend du ikke kan komme uden om
- Sådan fremstilles Unilevers produkter på en bæredygtig måde
- Sådan påvirker valget af ingredienser vores planet
- Et væld af gratis opskrifter og inspiration til din café
- Oktoberfest - folkelighed, mad og øl
- Always a reason to celebrate - AARTC
- Blive inspireret i det koreanske køkken på ufs.com
-
Idébank til at gøre din restaurant mere synlig
- Halloween - kreative og uhyggelige løsninger til dine gæster
- Sådan tager du gode madbilleder
- Post opslag som en professionel
- Download koreansk opskrifts hæfte
- download skabeloner til vimpler og flag. Sæt kulør på festen
- Download menu skabeloner - en festligere menu
- Valentine på menuen og bordet. Love is in the air.
- En grønnere og mere frisk påske - opskrifts inspiration
- God økonomi med suppedage. Kraftige, bløde, milde, krydrede
- Sunhedstrends på en festlig måde på ufs.com
- Sommerfest i Rusland, med stolte traditioner i madkultur
- Sådan gør du maden rigtig uhyggelig
- Jul med Martina Danielsen - inspiration ufs.com
-
Inspiration til grøn diet/ livsstil.Goodness Gracious Greens
- Opskrifter og inspiration til dine grønne drikke.
- Go for the greeens - grønnere, smartere, bedre. Inspiration
- Velkommen til et grønt og smukt 2022
- Foråret nærmer sig. Tag skridtet ud i køkkenhaven
- Let’s go wild - Det får dig både ned i gear og mætter.
- Put another green on the barbie!
- Mættende og smagsfulde salater med Daniel Müllen
- Søde sager med flere grøntsager!
- Svampetid.Opskrifter, den ædle råvare til den rene drøm
- Få nok proteiner og smag i plantebaseret med.
- Mindre madspild.Tips fra vores udviklingskok Frank.
- Rigtig julemad med et twist. Green xmas
- take a hike på madfronten i København
- Grønne tips der sparer dig penge
- Fighting COVID-19 together - useful tools
- COVID 19 håndtering i køkken og på restarurant
- Juleinspiration - uformelle og lækre retter, socialt samvær
- En middag med kærlighed
- Kun planteriget og fantasien sætter grænsen
- ufs-tv
- Julekalenderen 2021
- Opskrifter, der gør dine populære retter endnu mere populære! Og plantebaserede!
- Opskrifter, der gør dine populære retter endnu mere populære! Og plantebaserede!
- Tag en velsmagende genvej!
- Valentinsdag
- Desserter til nytårsaften
- Deltag i konkurrence om lækker gavekurv
- Fondmakers Lunch konkurrence
- Fristende vegetariske ’junk-food’ retter til din menu
- Vind med din dessertmenu
- Gratis adgang til mere end 300 opskrifter på ufs.com
- Knorr, Hellmann's,The Vegetarian Butcher,Maille,Carte d'Or
- Gratis inspiration til kokke.Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
- Vilkår og betingelser
- Der er altid en anledning til at fejre
- Incentivise sign up
-
Gratis adgang til opskrifter og inspiration til kokke
- Log ind
- Nyhedsbrev
- Opskriftsfoldere | Unilever Food Solutions
- Side ikke fundet
- Error loading page
- Opskiftsfolder Oktoberfest
- Om os | Unilever Food Solutions
- Vores kokke
- Unilever Food Solutions salgskonsulenter og KAM i DK
- Unilever Food Solutions organisation i Danmark
- Kontakt os | Unilever Food Solutions
- Lipton Feel Good Selection
- Adventskalender
- Please Recycle – Bæredygtig emballage
- Mock up page - Newsletter to be renamed
- Vind 2 biografbilletter
- Opret konto
- Log ind til et væld af inspiration. ufs.com
- Find her alle Unilever Food Solutions forhandlere i Danmark
- Produktkategorier
- Brands
-
Produkter
- MAIZENA express, lys 1 kg
- Knorr Grønsagsbouillon, pasta 5 kg / 200 L
- Knorr Lys Roux 1 kg
- Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 kg / 40 L
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, 2,26 kg (20x113g)
- Knorr Koldrørt Jævning 2x2 kg
- MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
- Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
- Knorr Timian krydderpasta 340 g
- Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg
- Maille Dijon Original 865 g
- Knorr Tomatsuppe, pasta, 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Blomkålssuppe, pasta 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Aromat 1,2 kg
- Knorr Kød & Grill 1,2 kg
- Carte d'Or Basismousse 1,8 kg / 16 L
- Hellmann's Real Mayonnaise - Squeeze 750 ml
- Hellmann´s Sesam Soy Vinaigrette 1 l
- Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L
- Knorr Kartoffelmos flager 4 kg
- The Vegetarian Butcher NoMeatballs, 2 kg
- Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg
- Knorr Champignonsuppe, pasta 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Svinebouillon 1 kg / 40 l
- Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
- Knorr Brun basissauce 3,75 kg / 50 l
- Knorr Bearnaisesauce 3,75 kg / 27 l
- Knorr Hollandaisesauce 3,75 kg / 27 l
- Knorr Citrus Krydderiblanding 1,2 kg
- Maille Æblecidereddike 6x500ml
- Knorr Minestrone 1,2kg / 12 L
- Knorr Thaisuppe 0,9 kg / 9 L
- SNOWFLAKE, Modificeret stivelse 2 x 2 kg
- Maille Sherryeddike 6x500ml
- Knorr Grønsagsbouillon, granulat, økonomi 5 kg / 333 L
- Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
- Knorr Kalvebouillon, granulat. økonomi 5 kg / 333 L
- Knorr Drikkebouillon 80 breve
- The Vegetarian Butcher NoBeef Burger, 2,4 kg (30x80g)
- Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee
- Knorr Pebersauce, serveringsklar, 6 x 1 liter
- Hellmann's Sennep Portion Pack, 198x10ml
- Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
- Hellmann's Ketchup Portion Pack, 198x10 ml
- Knorr Forårsløg- og porresuppe 0,9 kg / 9 L
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Hvid basis til sauce/suppe - Koldrørt
- Knorr Tomatino 4 x 3 kg
- Knorr Tomato Pronto 4 x 3 kg
- Hellmann´s Real Mayonnaise Light - 5 kg
- Carte d´Or Chokolade Topping 1 kg
- Knorr Skovsvampesauce 3 kg / 20 l
- Knorr Pålægssky/Mørk Aspic 1,5 kg / 30 l
- Knorr Økologisk Hønsebouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125L
- Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
- Knorr Lasagneplader
- Knorr Fiskebouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
- Hellmann´s Honning- og sennepsdressing 1 l
- Knorr Penne, Økologisk pasta med økologiske havrefibre 3 kg
- Maizena Økologisk majsstivelse 2,5 kg
- Knorr Oksesky, pasta 1 kg / 40 L
- Knorr Pizzasauce med krydderurter 4,2 kg
- Knorr Hønsebouillon, pasta, økonomi 5 kg / 200 L
- Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
- Knorr, Koncentreret kalvefond, 1L
- Knorr Professional Kalvefond, 1 L
- Knorr Oksebouillon, pasta 1 kg / 50 L
- Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
- Knorr Professional Kyllingefond, 1 L
- Knorr Karrysauce 3,2 kg /23 l
- Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
- The Vegetarian Butcher NoBeef Slices 6x1,0 kg
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger, 1,8 kg (20x90g)
- Carte d'Or Chokolademousse 1,44 kg / 10 L
- Knorr, Koncentreret Fiskefond, 1 L
- Knorr Skysauce 1 kg / 10 l
- Hellmann´s Raspberry Vinaigrette 1 l
- Knorr Grøn pebersauce, pasta 1 kg / 8 L
- Knorr Aromat 7 kg
- Hellmann's Ketchup - Squeeze 430 ml
- Knorr Umami 1 kg
- Knorr Asian Noodles 3 kg
- Knorr Tomatino, 2 kg
- Knorr Oksebouillon, granulat 1,3 kg / 87 l
- Knorr Aspargessuppe, pasta 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Forårsløg- og porresuppe / 1 x 3 KG / 30 L
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets, 1,75 kg
- Knorr, Koncentreret Oksefond, 1 L
- The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks, 1,75 kg
- SNOWFLAKE, Modificeret stivelse 10 kg
- Knorr Oksebouillon, granulat, økonomi 5 kg / 333 L
- Knorr, Koncentreret Hummerfond, 1 L
- Knorr Hønsebouillon, granulat, økonomi 5 kg / 333 l
- Bearnaisesauce 1 kg / 7 l
- Hellmann's Mayonnaise Portion pack, 198x10ml
- Knorr Lys Roux 1 x 10 kg
- Koldrørt Tomat basis til suppe/sauce 3kg
- Knorr Bouquet de Provence krydderpasta 340 g
- Knorr Bouquet all'italiana krydderpasta 340 g
- Knorr Tagliatelle 3 kg
- Knorr Svinebouillon, granuleret 1,5 kg / 100 l
- Knorr Professional Demi-Glace, 1 L
- Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
- Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L
- Hellmann's Real Mayonnaise 2 l. / 1,85 kg
- Knorr Brun sauce, pasta 1 kg / 10 l
- Knorr Lasagnesauce 3,6 kg / 40 l
- Knorr Sauce Lemone 3 kg / 22 l
- Knorr Paprigano sauce 3 kg / 25 l
- Knorr Basilikum krydderpasta 340 g
- Maille Hvidvinseddike 6x500 ml
- Maille Rødvinseddike 6x500ml
- Knorr Økologisk Oksebouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125L
- Knorr Bearnaisesauce 1 kg / 6 l
- Knorr Hønsebouillon, granulat 1,3 kg / 87 l
- Knorr Hollandaisesauce, pasta 1 kg / 6 l
- Knorr Fusilli Tricolore 3 kg
- Knorr Flødesauce 3 kg / 30 l
- Carte d´Or Kagecreme 1 x 1,6 kg / 1 x 13 l
- Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
- Hellmann´s Caesar Dressing 1 l
- Knorr Lasagnette - Økologisk fuldkornspasta 3 kg
- Knorr Kyllingesuppe 1 x 3 KG / 30 L
- Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
- Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
- Knorr Professional Krydderipuré Karry 750 g
- Knorr Peperonata 2,6 kg
- Knorr Kalvebouillon, granulat 1,2 kg / 80 l
- Knorr Carbonara sauce 3,75 kg / 27 l
- Knorr Ratatouille 2,5 kg
- Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg
- KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
- Knorr Kalvebouillon, pasta, økonomi 5 kg / 333 L
- Knorr Kalvebouillon, pasta 1 kg / 67 L
- Knorr Professional Kyllingefond, 5 L
- Knorr Sunshine Chili 1 l
- Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
- Knorr Kyllingesky, pasta 1 kg / 40 L
- Knorr Svinebouillon, pasta, økonomi 5 kg / 200 L
- Knorr Professional Demi-Glace, 5 L
- Knorr Oksebouillon, pasta, økonomi 5 kg / 250 L
- Knorr Gullashsuppe, 100% Soup 4 x 2,5 kg / 4 x 2,4 l
- Knorr Pebersauce 3,6 kg / 30 l
- Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
- Vareprøver
-
Opskrifter
- Couscous med urter
- Jalapeno mac and cheese
- Beef Shahi Korma
- Charmoula til marinering af fisk og kød
- Sydafrikanske samosas
- Den ultimative grilldressing
- Kartoffelkroketter med sprængt okse og peberrods mayonnaise
- Indisk auberginekompot
- Nougatine med kikærter
- Sopa de Vegatais - Sydamerikansk suppe med lime og kokos
- Kogt kylling i dildsauce
- Ranchdressing
- Sprøde jordskokker med tangkaviar
- Karry ketchup
- Zucchini Frittas
- Enkel grønkålspesto
- Green Noburger
- Vegetarisk shepherds pie
- Helbagt knoldselleri med persillepesto
- Creme Caramel - Panna Cotta med appelsin
- Bolognaise á la vegetariana
- Salada de Feijao - Bønnesalat med gulerødder og koriander
- Suppe med spinat og en duft af mellemøsten
- Grillet kalveentrecote,dijon-mayonnaise og blåbærsovs
- Tortillas med kylling og kamuthvede
- Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg
- Vintersuppe fra Italien
- Banh mi med svinekød, sriracha-mayonnaise, soya og ristede løg
- Hummus
- Løg og øl-tærte
- Butternut squash risotto med skovsvampe
- Libanesisk lammefarsspyd
- Grillet knoldselleri, æblecreme og nøddevinaigrette
- Kartoffel gratin med confiteret and
- Oksemørbrad med rødbeder
- NoBeef Steak Sandwich med løg, trøffel & parmesan
- Salat stegt over åben ild og creme af gruyére-ost
- Sydamerikansk salat med quinoa, græskar og grønkål.
- Svampe quiche, kompot af æble, løg og mango toppet med skovsvampeskum
- Lime cheesecake
- Stegt blomkålspesto til pasta
- Grillet ribbenssteg med rosmarin- og honningglaze
- Eton Mess
- Doro Wat - Etiopisk kyllingegryde
- Rødbedesuppe med torsk og fraiche
- Miso-ramen
- Vestafrikansk sød kartoffel gryderet i peanutsauce
- Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
- Panna cotta med grøn te og hvid chokolade
- Mango- og rødløgschutney
- Manakish
- Jordbærtærte
- Linsebrød med flødesauce
- Gulerods og boghvede bøffer
- Hvidkålsbøf med kartoffelmos
- Green Nochicken cheeseburger
- Gartnerens tærte (vegansk shepherd’s pie)
- Panna cotta med havtorn og hvid chokolade
- Italiensk kalveragout med pasta
- Gulerodsgratin
- Peruviansk chowder
- Umamistuvet kål
- Glaseret gulerod med Roast Umami, estragoncreme og saltkerner
- No chicken Tikka masala
- Baby shawarma med mynte/citrondressing
- Broccoli med sesam, koriander og miso
- Fiskefrikadeller med kartofler, gulerødder og dildcreme (DYSFAGI)
- Congee med speglæg
- Kartoffel/Fennikel Pommes Anna
- "Satsuma Age" - Fishcake med chili mayonnaise
- Eggroll med kylling eller rejer
- Oksefilet med jordskokker og rødvinssauce med røget marv
- Apfelstrudel med ingefær
- Tærte med schwarzwalder skinke, kartoffel og spinat
- Blomkålsuppe med æble og kardemomme
- Braiseret kalveskank med sort hvidløgssauce
- Grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost
- Cape malay karry kylling med gule ris
- Brasiliansk pesto, Passionsfrugt pimenta og Dijon/Chilimayonnaise
- Sydafrikanske gule ris
- Bananchutney, Salsa Fresca & Mojo-Rojo
- Schnitzel med paprikacreme og kartoffekûglen
- Jambalaya
- Koreansk kålroesalat
- Vegetarisk schnitzel
- Rødbedebøffer
- Enkel fiskesuppe
- Sprøde Nochicken chunks
- Feijoada Peixe - Skaldyrsret med safran og kokos
- Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto
- Fiskeburger med fennikel-slaw
- Pulled pork med cajun rub
- Salat af rødbeder, selleri og æble
- Baby shawarma med mynte og citrus dressing
- Falafel med tzatziki
- Shepherds pie på picadillo
- Varm Etiopisk one pot gryde med kylling og linser
- Pulled Cherry Cola BBQ-Burger
- Asiatisk lakseceviche med lime
- Rødbedesalat & friskost med syltede agurker
- Greenie
- Hummer,ravioli og tomat
- Tarte tatin, vaniljecreme og saltkaramel
- Svampe og jordskokkesuppe med æble
- Vintervarme med æble, hindbær og vanilje
- Power dumplings
- Tater tots
- Kimchi
- Parpadelle-hønsejus med skorzonerod og sesam
- Rød eller grøn Asiatisk karry med kylling
- Stegt andebryst med morkler
- Kicking cabbage saute
- Kylling Biryani
- Salte vafler med rodfrugter
- Vegetarisk gullashsuppe
- Sprøde deluxe fiskefingre med nordisk tartarsauce og store fritter.
- Glutenfri ovnpandekage med kål og tyttebær
- Hurtig Nomince woknudler
- Blomkåls-tandoorisalat
- Ramen suppe med nudler, svampe og glaseret gris
- Ungarsk gullasch
- Sød kartoffelsalat
- Linsesalat med spelt og æble
- Grøn asparges med ærte-mynteskum og sort sesam
- Ratatouille med gedeost
- Glaseret okseribs
- Chili jam pork ribs
- Små kartofler med tang-asparges syltet i gurkemeje
- Asian papaya salat
- Karameliseret ananassalat
- Parmesanbrud med kartofler,linser og urter
- Frø-nøddeknas med basilikums cfreme
- Gulerods- og appelsinsalat
- Grønne asparges med estragon
- Asiatisk bønnesalat
- Veggie Wallenbergara med Svampe "Duxelles"
- Grillet grøntsager,pitabrød og avocado mayonnaise
- Flødekarameller
- Speltotto fra Øland
- Koreansk ramen
- Karotte-tatar i kyllingeglace og tikka spice
- Chia-chokolademousse
- Nordafrikansk one pot gryde med græskar og kikærter
- Kylling med gedeost og brunet smør
- Mchuzi wa biringanya-grønsags masala
- Khubz brød
- Lammeburger Bagdad med Jajeek mayonnaise
- Lasagne med gedeost og kikærter
- Pasta Carbonara
- Enkel linsegryde med søde kartofler
- Lime og kokos brulee
- Fiskefad med sejfilet, gulerod og sød kartoffel
- Fladbrød med torsk, citronmayonnaise, pickles og karse
- Kalveroastbeef med broccoli og grillet løg
- Arroz e Feijâo - Ris og bønner
- Cremet hollandaise
- Høns i asparges
- Chokoladebudding med stjerneanis
- Toast Skagen
- Palmitos e abacate salada - Appelsin, palmehjerte og avocadosalat
- Caesarsalat med friteret kylling
- Broccoli-græskarsalat
- NoChicken i asparges
- Hvid chokolade ”risotto”
- Pandestegte fiskefrikadeller
- Lammekorma
- Indisk vegetarcurry
- Chapati
- Te-gravad laks med anis, fennikel og dild
- Kamut-hvede pilaf med kylling
- Friske bønner med urtedressing
- Kylling Moambe fra Congo
- Ingefær-vanilje brulee
- Kalvefrikassé
- Jerk kylling med ris og bønner
- Stuvede ærter og gulerødder
- Orange gazpacho
- Madagaskisk vegetarburger
- Kylling Katsu-burger
- Hummer Bearnaise med grønne asparges og rejer
- Creme brulé-appelsinkage, chokolademousse og appelsin marineret i vanilje
- Stegt pighvar med variation af løg
- Citronposset, chokolademousse, kandiserede oliven, lakrids og hyldeblomstmarengs
- Persillesauce
- Rogan josh
- Yam woon sen
- Kartofler og linser
- Hvide asparges med ansjoser og persille i Orly, med butterbean og hvidløgsdip
- Gnocchi med Kylling, svampe og grillede hvide asparges
- Agurkesorbet
- Pannacotta med tonkabønner og havtorn
- Karamelsauce med havremælk
- Knækbrød
- Toffee jellybar med salte peanuts
- Bøffelgratin med blomkål
- Gul Thaicurry med kylling
- Salt karamelmousse med lakrids
- Panna cotta med citronverbena og sprød mangokage
- Kimchi
- Vildt consomme med brioche
- Farofa de Banana - Couscous med stegte banan og forårsløg
- Nochicken shawarma
- Klimaletter
- Kyllingeoverlår med spicy kikærtekompot
- Ricottakage med radicchiosalat
- Shiso burger med chili mayonnaise
- Grøn ærte- og aspargessuppe med kikærtecrunch, lemon-skyr og spirulina
- Laksegryde
- Pulled pork med honning-sennep coleslaw og BBQ vinaigrette
- Kenyansk vegetarburger
- Laks Benedict
- Croque Monsieur
- Syltede rødbeder (dysfagi)
- Syltede agurker (dysfagi)
- Vintertabbouleh
- Hindbærsuppe
- Appelsin & kanel brûlée
- Klassisk vinaigrette
- Papadelle med spinatfløde og citron
- Arroz De Brocolis - Broccoli og ris
- Nomince lasagne
- Ålandsk fiskepande
- Cremet puresupper
- Nochicken wrap
- And, ris og chorizopølse (Galinha Caipira)
- Bøffer af sød kartoffel
- Cæsarsalat med sprød fisk og hummercreme
- Kalvegryde med rosmarin og citron
- Jordbærgrød
- Karamelliseret løgchutney
- Sprød fennikel- og æblesalat med valnødder
- Drik med æblecidereddike og ingefær
- Solbærgrød
- Veganerens chokoladedrøm
- Pho med kylling
- Papayasalat
- Linse-kartoffelkarry Tikka Masala
- Deviled eggs med hummer
- Kålrabi og gulerødder med spidskommen
- Grillet pæretoast med blue cheese og rosin/rosmarin karamel
- Toast Skagen
- Sherryeddikeglace til grillet laks
- Fiskegryde med kokos og tomat
- Torsk med klassisk smørsauce med miso
- Kylling Picadillo i majstortilias
- Eddikeskysauce til stegt kyllingebryst
- Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
- Braiseret Oksekæber med urter og ristet Aioli
- Svampelasagne med tomat og grønkålssalat
- Banh mi med hoisin bacon, hønsesalat og koriander
- Variation på Tysk kartoffelsalat
- Kartoffelsalat
- Baquette med hestebønne fyld
- Gotu Kola Sambola
- Kofta-Egyptiske kødboller
- Chokoladekage, karamelmousse og havtorn
- Saltsyltede citroner
- Chili Freaking Cheeseburger
- Chokolademousse med saltet kakao-crumble
- Vegetarisk julehotdog
- Japansk inspireret cevihe fra Peru
- NoChicken Chunks spyd, hele grillede løg og “knuste” kartofler med ristet aioli
- Pho med okse
- Sweet & spicy gulerodshummus
- Ceviche
- Salat med stegt kyllingelever og sesam
- Vegetarisk pho
- Bagt spidskål med citron og frø
- Tunesisk vegetarburger
- Bønne og bladkålssalat
- Miso bagte auberginer
- Græskar med kålrabi-kartoffelmos og svinebouillon
- Tzatziki
- Banh mi med spejlæg, røget chilimayonnaise, kimchi og kinaradise.
- Koreasalat
- Grøntsags börek med paprikaflødeost
- Klar fiskebouillon med torsk og risnudler
- Svampetoast med miso
- Nordisk panzanella
- Empanadas de espinaca
- Apple pie-frappuccino
- Bagt kålrabi med kikærtekarry
- Ristede orientalske gulerødder
- Syltede umodne jordbær
- Små mandeltærter
- Karse omelet og sort quiona knas
- Kyllingekødboller med thailandsk panangsauce
- Ovnstegte rodfrugter med timian
- Banan/Jordbær shakes (energitæt)
- Fiskeburger med tahini-mayonnaise.
- Kimchi-pandekager
- Kaffe-kardemomme brulee
- Æble panna cotta
- Gulerods- og appelsinsmoothie med chili
- Asiatisk dip med Hellmann's mayonnaise
- Ristet champignonsuppe
- Grøn power-smoothie
- Syltede kantareller med enebær
- Murtabak-filo med kylling, tomat og chili
- Sydamerikansk suppe med søde kartofler og lime
- Syltede ramsløgskapers
- Nem majssuppe
- Rød thaicurry med skaldyr
- Kikærtefriteret blomkål med trøffeldip
- Brun Grundsauce
- Bulgogi
- Aspargessuppe
- Fisk i kokoskarry - Mtuzi wa samaki
- Mogueca Baiana - Skaldyrsgryde med kokos og peberfrugt
- Rødbede- og jordbærsmoothie
- Sticky chicken med citron og honning
- Pimenta & Corninho (Chili- og spidskommenmarinade)
- Cubansk bønne og grønkålssuppe
- Creme af brune bønner og eddikekogt bacon
- Toast med Black Eye-bønner og parmesan