
Bliv opdateret på fremtidens madscene: Oplev de nyeste kulinariske tendenser
Udforsk de seneste kulinariske tendenser, og få værdifuld indsigt fra over 1.600 globale kokke
Download magasinetOn Trend Menus 2025
Ny trendrapport udviklet af kokke til kokke
Mad, der interesserer os:
Bliv klogere på nutidens største tendenser
Er du klar?
Din guide til de nyeste fødevaretendenser
Så er det nu! On Trend Menus er klar – Dyk ned i den nu!
On Trend Menus Vol. 3:
Udtalelser
-
Bouillabaisse Toast
En perfekt caféret, der kombinerer klassiske smage på en ny måde. Let at forberede og servere: denne ret giver dig mulighed for...
-
Asian Skagen Gyoza Tacos
Denne opskrift er efter vores mening det bedste af to verdener. Klassisk ret fra Sverige kombineret med de bedste smage fra Asi...
-
Indisk-inspireret slider med skaldyr
Denne slider kombinerer de rige smage af det indiske køkken med friskheden af skaldyr, yoghurt og syltede grøntsager. Det er en...
-
Grillet aubergine med Kylling Miso escabeche
Denne ret er baseret på escabeche teknikken: en traditionel metode brugt i Spanien, Latinamerika og Filippinerne til at konserv...
-
Butternut Squash Risotto
En grænseløs ret, der kombinerer nordisk lynsyltet sild med italiensk risotto. De to køkkener kombinerer tekstur og smag og et ...
-
Grillet Ande Confit Bao
En innovativ bao, der fusionerer smagene af and à l’orange og Peking-and. Den har en speciallavet bao-bolle, formet som en hotd...