Menu

Af kokke til kokke i professionelle køkken

Vi er UFS. Af kokke til det professionelle køkken.

Unilever Food Solution er en virksomhed skabt for at hjælpe kokke og professionelle køkkener med ingredienser, der reducerer den dyrebare forberedelsestid i køkkenet uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Vores mål er, at du skal spare tid, penge og samtidig udvikle din forretning til at blive mere profitabel. Dette vil vi gøre med vores velsmagende og bæredygtige produkter, menu-inspiration, inspirerende events og workshops samt online kurser, der alt sammen er skabt til at hjælpe og inspirere dig og dine kollegaer.

Vi har levet for mad siden 1880’erne, og har skabt nogle af verdens favoritbrands: Knorr, Hellmann’s, Lipton og mange flere. Vi arbejder tæt med virksomheder af alle størrelser; fra uafhængige restauranter over hotelkæder til cateringfirmaer - i 74 lande.  Så vi har en bred viden inden for branchen og fuld forståelse for den kritiske balance mellem at imponere dine gæster og høste et overskud. Vi bruger denne viden og position som global spiller til at omfavne mangfoldigheden og skabe en bedre hverdag i kokkebranchen og i produktionen.

Vi har i alle lande ansat udviklingskokke, der hver dag arbejder professionelt med vores produkter, udvikler opskrifter og kundeløsninger og afholder workshops. Dette giver os unikke muligheder for at tilpasse os den enkelte kundes behov. Læs mere om vores kokke her.

Bæredygtighed i fokus

Vi tænker altid på at sætte velsmagende og nærende mad på bordet, men vi tænker også over vores påvirkning af kloden. Det er en del af vores miljøbevidste, ansvarlige måde at drive forretning, at vi bruger ingredienser og emballage, der er bæredygtigt fremstillet, som skaber mindre affald og forbruger mindre energi.

Tag også gerne fat i konsulenten i dit område for at høre mere om vores produkter og dine muligheder.

Velkommen til Unilever Food Solutions!

Følg os!

Vi er her for at inspirere dig. For flere aktuelle nyheder, ingredienser, inspirerende opskrifter, seneste food trends og teknikker samt events og konkurrencer, så følg os allerede i dag.

Kundeservice

  • 43 28 41 00
  • Fax: 43 44 03 88
  • Kundeservice er åbent på hverdage fra 9-16

Send en besked

Postadrese

Hvis du vil kontakte os per post, benyt venligst denne adresse:

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København S

Vores organisation

Kontaktinfo:

Mød Frank, vores udviklingskok i Danmark

Vi hjælper med inspiration, køkkenøkonomi, menuplanlægning og andre initiativer for at hjælpe din forretning. 

Få kontaktoplysninger:

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu