Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Sådan kommer du i gang:

  1. Tag udgangspunkt i en af dine eksisterende opskrifter, og klik på de tilsvarende ingredienser på vores liste. Voíla – nu har du en måling på rettens CO2-belastning. Vær opmærksom på, at tallene angiver belastningen for 1 portion.
  2. Ikke godt nok? Arbejd med råvarerne, indtil du opnår et resultat, du er tilfreds med.
  3. E-mail din nye opskrift til dig selv.

Vær med, og gør en forskel!

 Hvorfor skal man overhovedet bekymre sig om, hvad de forskellige råvarer gør ved CO2-udledningen? Svaret er lige så simpelt, som det er svært: Fordi det gør en forskel! Hvad vi vælger at servere for vores gæster, betyder noget for madens klimabelastning, men ved at lave ændringer og arbejde med råvarerne, kan vi også være med til at bidrage til en mere bæredygtig verden. En dejligt opløftende tanke, ikke?

Så kom nu! Test en af dine yndlingsopskrifter af i vores beregner, og se hvilke eventuelle CO2-fælder, der gemmer sig i ingredienslisten. Når du har identificeret udfordringerne, kan du prøve at eliminere dem i opskriften, indtil den bliver rigtig klimasmart i stedet. Og så er det ellers bare at fortsætte opskrift for opskrift!

Tip!

Når du har været dine opskrifter igennem, er det tid til at tage kampen op imod en anden miljøsynder, nemlig madspild. Her finder du tips og tricks om lige præcis dét!