Menu

Hos UFS følger vi med i markedets udvikling og lytter til forbrugernes behov. Der er over de senere år kommet flere krav til forskellige diættyper, allergener, smagsprofiler, næringsværdier og emballage. Det gælder selvfølgelig også inden for bouillon, som er en væsentlig basisvarer i mange retter. Vi har derfor taget action og opdateret en del af vores Knorr Professional bouillon-portefølje.
Alt Image Text

Køkkenerne har brug for smagsbaser af høj kvalitet, der er pålidelige, konsistente og giver den smagsnuance og dybde, som mange søger. Hos nogle skal det gå hurtigt og effektivt at lave mad. Her er praktiske og hurtige løsninger vejen frem. Hos andre er madens standard, smag og næringssammensætning vigtigere. Her er produkter med den rene smag og gode råvarer en nødvendighed. Her kan skabes de spændende smagsnuancer, hvor du kan stole på den samme smagsprofil hver gang. Uanset dit behov, så kan produkterne fra Knorr Professional assistere og tilføje øjeblikkelig smag og dybde.

Ved at bruge bouillon som en smagsætter, er det muligt at skabe sofistikeret og dyb smag til din ret, uden at den bliver for salt. Bouilloner fra Knorr mister ikke smagen, og dine retter bevarer smagen selv ved genopvarmning. Det gør også Knorr særlig velegnet til take away og hjemmeleveringer.

Knorr Professional Bouillon Guide

Knorr Professional Bouillon Guide

Læs folderen her

Efficient og konsistent smag af høj kvalitet

Knorr Professional er lavet af kokke til det professionelle køkken. Vi deler alle samme passion for god mad. Produkterne er derfor skabt med omdrejningspunkt i smag og kvalitet. Knorrs bouilloner produceres på egne fabrikker med de højeste standarder i kvalitet og sikkerhed. Vi tror på, at god smag kommer fra autentiske ingredienser. Råvarerne er derfor nøje udvalgt og er alle ingredienser, som er dyrket med omtanke for miljøet og med gode næringsværdier, mindre salt, og uden unødvendige allergener og tilsætningsstoffer. Ægte ingredienser mixes og fyldes på bøtter uden brug af kemiske processer.

Sådan laves vores granulerede bouillon:

Alt Image Text

Sådan laves vores pastabouillon:

Alt Image Text

Emballager, der tager hensyn til miljøet

Al emballage til Knorr Professional bouillon er lavet til at kunne genbruges, og der bruges genanvendelig plast i produktionen, så mængden af jomfruplast minimeres og støtter den cirkulære økonomi. Faktisk var Unilever den første, globale virksomhed til at anvende fødevaregodkendt genbrugsplast som emballage. Når din bøtte er tom, kan den sorteres korrekt og genanvendes – eller du kan vaske den ren og bruge den i dit køkken. Bag omslaget er der anvendt hvidt plast, hvorpå du kan skrive dit nye indhold.

Alt Image Text

Er du i tvivl om, hvilken type bouillon, der er bedst egnet til dit køkken? Så læs vores bouillonguide eller tag testen i vores Matching Tool værktøj.

En alsidig smagsbase til alle faser af madlavningen

God mad starter med en base af høj kvalitet. Men smagen kan skabes i alle faser af din madlavning. Vores bouilloner kan bruges i alle steps: både som base, undervejs eller som afrunding af retten. Starter du ud med bouillon, så skaber du en smagfuld base med dybde og kvalitet, som du nemt kan bygge din ret videre på. Det gælder både for pasta og granuleret bouillon. Mangler du dybde undervejs, så kan begge typer ligeledes bruges som smagsætter. Mangler du til gengæld den afsluttende afrunding inden servering, så vil den granulerede bouillon give ekstra boost. Du kan også bruge Knorr flydende koncentreret fond som øjeblikkelig smagsætter. Granuleret bouillon kan også bruges som krydderi til grøntsager, ovnbagte kartofler, i panering og som rub. 

Alt Image Text
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu