Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Vi ønsker at nedbryde tabuet om at tage madrester med hjem fra restaurantbesøg. Det skal og må ikke være flovt at komme ud fra en restaurant med en doggybag. Det skal tvært imod være noget, man som miljøbevidst dansker er lidt stolt over. 

Undgå at smide overskydende mad ud i cafeen, restauranten eller i kantinen

Nu kan gæsterne eller medarbejderne tage maden med hjem i en praktisk Treatbox™, som er godkendt til direkte fødevarekontakt.

TreatBox™ er produceret 100% CO2 neutralt – uden brug af skadelige kemikalier eller knappe ressourcer. “Doing less bad” er ikke godt nok. Det handler om de rette løsninger og respekt for ressourcer. Det er også baggrunden for at Danmarks Naturfredningsforening anbefaler TreatBox™.

Du kan udlevere den eller den kan stå i en holder på bordet.

Tiden er inde til at vi også i Danmark gør noget ved de store mængder mad der hver dag smides ud. Nu kan du gøre en samfundsgavnlig indsats og samtidig f

Vær med på den nye bølge mod madspild

Nu kan du tilbyde dine gæster at få resterne af et dejligt måltid mad med hjem i en praktisk og bæredygtig ”TreatBox”. Den nye madspildsløsning er 100 % biologisk nedbrydelig og et helt nyt alternativ til de traditionelle doggybags af plastic og folie, som i dag anvendes i mod tallerkenspild.

Doggybag version 2.0

Tiden er moden til en fornyelse af doggybag tankegangen i Danmark. Vi er generelt gode til at bekæmpe madspild, men vi tager ikke vores rester med hjem når vi går på restaurant. Brugen af doggybags er en indgroet del af kulturen i mange andre lande, men forbavsende få danskere har taget konceptet til sig. Det vil vi nu gøre noget ved.

Ikke pinligt

”Mange synes, at det er pinligt at bede om at få rester med hjem, fordi de tror, at det virker nærigt. Der også en udbredt skepsis omkring at pakke forskellige typer madrester i en pose eller plastemballage.
Den nye TreatBox™ går ind og overkommer disse barrierer. Både når det gælder æstetik, convenience og bæredygtighed, er TreatBox™ en kvalitetsforbedring af den traditionelle doggybag.

Mange gode grund til at tilbyde dine gæster TreatBox™

• Undgå spild af god mad.
• Spar tid og penge
• Gør noget godt for miljøet
• Gæsten har fornøjelse af den gode mad til en aftensnack, frokost næste dag – eller noget godt til hunden.
• Et værdifuldt branding værktøj

TreatBox™ er for alle, der ønsker at bidrage til, hvordan vi kommer tallerkenspild til livs. Et liv med omtanke for hverdagens forbrug er også et liv med omtanke for miljøet. At komme madspild til livs resulterer i mindsket CO2-udledning og derved i mindre drivhuseffekt og dermed i en opbremsning af den globale opvarmning.

I 2050 er vi 9 milliarder mennesker på Jorden. Til den tid bliver der brug for alle de fødevarer, vi kan producere – og vi kan ikke fortsætte med spild af mad, som vi gør i dag, hvor en tredjedel af al verdens mad går til spilde. Madspild er ikke bare et klima- og et miljøproblem, det er også et ressourceproblem – og dit problem.

file

Interesseret i TreatBoxen?

KØB TREATBOX HER