Menu

Tre x eddike

  1. Eddike er et produkt, der skabes gennem en biologisk proces, der indebærer dobbelt gæring. Maille har forfinet sin opskrift i 270 år.
  2. Eddike er gennem historien blevet ordineret til alt lige fra febersygdomme og byldepest til hår- og hudpleje samt rengøring. Der er mange påståede fordele ved eddike. Vi ved ikke, hvilke der er rigtige eller forkerte, men én ting er vi helt sikre på, og det er, at vores eddiker fra Maille er en serie af perfekte smagssættere, der passer godt i rigtig mange retter.
  3. Få ingredienser kan løfte smagen af dine saucer, salater, varme retter, kolde retter og desserter til nye højder på et splitsekund ligesom en rigtig god eddike fra Maille. Her finder du fire vidunderlige franske premiumeddiker – alle med en uforglemmelig aroma og smag. Et oplagt valg for et restaurationskøkken med ambitioner.

Bonne chance!

 

Maille Bistro

Maille Bistro

Ekstravagante franske klassikere med nyheder fra Maille.

Download folderen!

En rund og fyldig rødvinseddike

Vores rødvinseddike lagres på egetræsfade i 12 måneder, hvilket er med til at give den en rund og fyldig smag. Brug den lige, som du har lyst til, men prøv at dryppe lidt af den over vaniljeis, og hæld et skvæt i din bærkompot. Du vil ikke fortryde det.

En frisk hvidvinseddike med valnød

Vores hvidvinseddike med valnød har en frisk smag med lette trænoter. Giver en nøddeagtig smag til fisk og skaldyr og er velegnet til alt fra sildelage til gourmetsalater.

En sød og frugtig æblecidereddike

Æblecidereddiken fra Maille er lavet af førsteklasses cider, der er fremstillet af æbler fra frugtplantagerne i Normandiet. Smagen er sød, frugtig, intens og frisk og er perfekt til både fjerkræ og rå grøntsager, skaldyr og desserter. Kan med fordel bruges som smagssætter ved pochering.

En fyldig og populær sherryeddike

Maille Sherryeddike stammer fra den spanske Jerez-region (Xére`s), hvilket også er årsagen til, at flasken bærer symbolet for beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB). Eddiken lagres på egetræsfade i mindst 24 måneder, er vidunderligt fyldig og har en subtil nøddeagtig smag og karakteristiske trænoter. Perfekt til saucer, dressinger og marinader.

Byd på store madoplevelser!

Her finder du nogle temmelig uimodståelige opskrifter, som vi håber vil gå rent hjem hos dine gæster.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu