Menu

Fantastisk tilbehør

Vidste du, at kogte grønne flækærter cremet op med smør er det perfekte tilbehør til langsomt bagt, let saltet torsk? Prøv det næste gang, og forbered dig på at blive imponeret! 

Hjemmelavede baked beans

Baked beans er en klassiker i mange lande – og med god grund. Prøv at lave dem selv med brun farin og chili – det passer fremragende til grillmad. 

Mellemøstlig comfort food

Det mellemøstlige køkken har i årevis været langt foran i brugen af bælgfrugter og linser, så der er masser af inspiration at hente! Servér den ultimative comfort food ved at lave en dampende varm portion kikærtesuppe med kylling, der med garanti vil holde dine gæster varme.  

Linse-burgerbøffer 

Spar penge ved at skifte den klassiske burgerbøf ud med en lækker, smagsfuld og plantebaseret burgerbøf lavet af røde linser.  

Dyrk dem selv 

Du kan få noget af det lækreste mikrogrønt ud af linser og bønner! Bare læg dem i blød natten over, hæld vandet fra, kom dem i en lukket beholder, og stil dem et mørkt sted et par dage, indtil de begynder at spire. Nemt, lækkert, besparende og hurtigt!

Mangler du mere inspiration?

Mangler du mere inspiration?

Få gang i bælgfrugterne og spar både tid, penge og energi i køkkenet. Tag et kig i vores opskrifts- og inspirations folder der tager udgangspunkt i Future 50 Foods.

Download folderen her
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu