Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

For os er det blevet en tradition at tyvstarte julen med Frank Jakobsens vinteropskrifter, og i år er ingen undtagelse. Scrol dig igennem opskrifterne, forestil dig smagen, og så er det bare at gå i gang! Og glem ikke at tage et kig på Franks forslag til tilbehør, der vil gøre din julemenu endnu grønnere. Vi ønsker dig en god december!

Tre tilbehør, der gør din julemenu grønnere!

Et kig på julemaden gør det hurtigt klart, at der allerede er mange grønne og velsmagende råvarer på bordet. Kål, løg, rodfrugter, æbler, nødder, appelsiner og tørret frugt som f.eks. dadler og figner. Så det handler bare om at finde forskellige måder at kombinere disse ingredienser på. Her er nogle eksempler.

Vil du fejre jul som Daniel og Martina? Klik her eller her for at se, hvad der er på menuen!