Menu

Halloween er det tidspunkt på året, hvor det er tilladt, at man skræmmer hinanden. Hvorfor ikke også skræmme dine gæster med lidt uhyggelig madpynt til halloween i år? Der er mange måder, hvorpå du kan tilberede og pynte den mad, du serverer, og gøre det hele lidt uhyggeligt. Find dine favoritter nedenfor.

 

Skræmmende pasta

Skræmmende pasta

Sort halloween-pasta ser uhyggelig ud og smager super godt. Du erstatter blot den pasta, du normalt bruger, med sortfarvet spaghetti. Den sorte farve er normalt fremkommet ved brug af blæksprutteblæk. Sorte nudler giver din ret et pift af uhygge. Prøv det på dine gæster i dag. 

Forgiftede æbler

Forgiftede æbler

Prøv også de forgiftede æbler. Nej, det er ikke meningen, at du skal forgifte dine gæster, men det er okay at skræmme dem! Du blander bare sukker, vand, glukose/majsstivelse og madfarve over middelvarme, indtil sukkeret er opløst. Dyp forsigtigt æblerne ned i den varme sukkerblanding, og du får et flot blikfang. 

Blodige kager

Blodige kager

Du behøver blot lidt madfarve for at få dine kager til at se vildt uhyggelige ud. Dette uhyggelige lækkeri, som kan tilberedes i sidste øjeblik, er nemt og hurtigt at lave. Bag en lækker kage, og overtræk den med almindelig hvid glasur. Lad den stå natten over, og farv resten af glasuren mørkerød. Brug en gaffel eller en ren malerpensel til at sprøjte rød glasur på kagen. Mums!

Slimede isterninger

Slimede isterninger

Kom nogle slimede isterninger i de drinks, du serverer. Mos nogle druer og tilsæt lidt friskpresset limejuice. Frys dem, og kom dem i alle mulige slags drikkevarer. Selv sodavand og saftevand får et frisk og uhyggeligt pift med sådan et par slimede isterninger. 

 

Udskæringer – tips til, hvordan du bedst udskærer dit græskar 

Halloween ville ikke være det samme uden græskar! Vel? Flot udskårne græskar er den perfekte udsmykning overalt. Er du dygtig til at udskære? Se denne video, og få uhyggelige tips til, hvordan du skærer dit græskar perfekt ud. Dine kunder vil elske det.

Tips til, hvordan du bedst udskærer dit græskar

06:34

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu