-
Vegetarisk julehotdog
Vil du prøve noget nyt på julebordet i år? Server en vegetarisk hotdog der oser af jul. Se med her, når Claus og Frank viser hv...
-
Bæredygtighed på spækbrættet
Én ting er at læse om bæredygtighed, men hvordan udfører du det i praksis? Vores udviklingskokke, Claus og Frank, demonstrer og...
-
Fond og Bouillon - Smæk på smagen
Få smæk på smagen med fond og bouillon. Claus og Frank gennemgår her de forskellige formater af fond og bouillon fra Knorr, og ...
-
Dysfagi-kost: Giv borgere med tygge-synke besvær en god madoplevelse
Dysfagi (tygge-synke besvær) er en lidelse blandt især mange ældre, der kræver ekstra hensyn i madlavningen. Frank og Claus dem...
-
Vegetarisk fastfood på Stefanos pizza
Frank og Claus er taget til Nørrebro, hvor de besøger Stafanos pizza. Her slår de sig på pizza af høj kvalitet og har mærket de...
-
Svampestuvning på grillen
Frank og Claus laver her en rigtig efterårsret på grillen. De steger røget spæk, kartofler, løg og svampe i en one pot svampest...
-
Æbledessert på grillen
Mener du også, at grillen kan bruges året rundt? Så se med, når Claus og Frank laver efterårslækkerier med danske æbler, rosine...
-
Andefocaccia på grill
Har du rester af and? Så viser Frank her en genial måde at bruge anderesterne på. Pluk det og put det på hjemmelavede focacciab...