Ingredienser
Rødbeder
-
Rødbede, små tern 2.0 g
Sauce
-
Skalotteløg 200.0 g
-
Svampe, blandede 200.0 g
-
Vand 1300.0 ml
-
rødvin 200.0 ml
-
Rødbedesaft 100.0 ml
-
Laurbærblad 1.0 stk.
-
Sukker 10.0 g
-
Knorr Middelhavsurter krydderipure 30.0 g
Tilberedning
-
Rødbeder
- Vend rødbederne i Milda 100%, og læg dem på en bageplade.
- Tilbered dem i ovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
-
Sauce
- Brun løg og svampe i Milda 100%på en pande i ca. 10 minutter.
- Tilsæt rødvin, vand og rødbedesaften. Lad det koge i 10 minutter.
- Tilsæt resten af sauce-ingredienserne, og bring det hele i kog.
- Tilsæt de tilberedte rødbeder, og lad gryden simre i yderligere 20 minutter.