1. Citronfromage

    • Læg husblasbladene et efter et i en stor skål med koldt vand. Lad dem ligge i vandet i 10 minutter.
    • Riv skallen af citronerne på den fine side af rivejernet. Pisk æggeblommer, sukker og citronskal med en elpisker til helt hvidt skum - der skal piskes grundigt og længe.
    • Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Pisk Knorr Piske 31% til blødt skum.
    • Pres saften af citronerne i en skål - du skal bruge 1,5 dl citronsaft (til 10 personer).
    • Tag husblassen op af vandet, og læg den i en lille gryde med det vand, der hænger ved. Smelt husblassen ved meget svag varme, mens du rører. Husblassen skal kun lige akkurat blive flydende og må ikke boble.
    • Tag gryden af blusset, og bland citronsaften i den smeltede husblas.
    • Rør husblascitronsaften i den piskede æggeblommemasse. Vend derefter forsigtigt Knorr Piske 31% i og til sidst de piskede æggehvider i.
    • Hæld fromagen i portionsglas (eller i en stor serveringsskål), og dæk med husholdningsfilm. Lad desserten stivne ca. 2 timer i køleskabet.
  2. Pynt

    • Pynt fromagen med pisket Knorr Piske 31% og evt. lidt revet citronskal lige før servering.

  3. Tips!

    • Når æggehviderne skal piskes stive, er det vigtigt, at skål og piskeris er helt rene, fedtfri og tørre.
    • Til gengæld kan du sagtens piske Knorr Piske 31%, selvom der hænger lidt æggehvideskum ved piskerisene.

+