Menu

Ingredienser

+

Karamellen

  • Smør 100.0 g
  • Sirup, lys 100.0 g
  • Sukker 100.0 g
  • Glukose 50.0 g
  • Piskefløde 38%eller flødealternativ 1.5 dl
  • Muscovada sukker 50.0 g
  • Salt, Havsalt 2.0 g

Disse flødekarameller er idelle som tilbehør til kaffen eller som en let dessert.

...

Tilberedning

  1. Karamellen

    • Brun smørret i en gryde til det er pænt gyldent. 
    • Hæld smørret over i en ny kasserolle og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
    • Kog under forsigtig omrøring til 112°C hvis du ønsker en blød karamel til desserter og til 124°C hvis du ønsker karamel stykker til kaffen. 
    • Afkøl gryden hurtigt i et vandbad for at afslutte tilberedningen.
    • Fyld derefter den bløde karamel i plastflasker med tud eller fyld den faste karamel i silikoneforme, hvis den skal serveres som separate karameller.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu