Flødekarameller
Disse flødekarameller er idelle som tilbehør til kaffen eller som en let dessert.

Ingredienser
Flødekarameller
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2000.68
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Karamellen
Smør
/g
100.0 g
0%
Sirup, lys
/g
100.0 g
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
Glukose
/g
50.0 g
0%
Piskefløde 38%eller flødealternativ
/dl
1.5 dl
0%
Muscovada sukker
/g
50.0 g
0%
Salt, Havsalt
/g
2.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Karamellen
-
Smør 100.0 g
-
Sirup, lys 100.0 g
-
Sukker 100.0 g
-
Glukose 50.0 g
-
Piskefløde 38%eller flødealternativ 1.5 dl
-
Muscovada sukker 50.0 g
-
Salt, Havsalt 2.0 g
Tilberedning
-
Karamellen
- Brun smørret i en gryde til det er pænt gyldent.
- Hæld smørret over i en ny kasserolle og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
- Kog under forsigtig omrøring til 112°C hvis du ønsker en blød karamel til desserter og til 124°C hvis du ønsker karamel stykker til kaffen.
- Afkøl gryden hurtigt i et vandbad for at afslutte tilberedningen.
- Fyld derefter den bløde karamel i plastflasker med tud eller fyld den faste karamel i silikoneforme, hvis den skal serveres som separate karameller.
-
Unused/Remaining Ingredients