Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Knassen

  • Hasselnødder hele 150.0 g
  • sesam ristet 50.0 g
  • Hampefrø 50.0 g
  • Sukker, rørsukker 100.0 g
  • Smør, saltet 50.0 g

Basilikums panna cotta

Jordbær og Pukka gele

Tilberedning

  1. Knassen

    • Kør de ristet nødder, frø og sesam på food processer sammen med rørsukker og smør til en let sammenhængende crunch.
  2. Basilikums panna cotta

    • Kog fløde op og pisk pannacotta granulatet i – kog hurtigt igennem. Lad afkøle til lunken.
    • Blend pannacotta massen med frisk basilikum.
    • Kom nødde crunchen i bunden af en rund form og hæld pannacotta masse på toppen – sæt på køl i min. 3 timer eller til dagen efter.
  3. Jordbær og Pukka gele

    • Kog vand op med pukka the og lad trække i min. 20 min. Tilsæt karamel.
    • Kom jordbær på toppen af de hærdede pannacotta timbaler.
    • Tilsæt texture under piskning til Pukka the`en og hæld den over jorbærrene – lad det hele køle til geleen har sat sig. Fjern fromene og server.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu