Frø-nøddeknas med basilikums cfreme
”Her spiller den grønne urt hovedrollen i en dessert, sammen med sunde og næringsrige frø og nødder. Lakrids aromaen fra den bæredygtige the passer perfekt sammen med basilikum og jordbær”

Ingredienser
Knassen
-
Hasselnødder hele 150.0 g
-
sesam ristet 50.0 g
-
Hampefrø 50.0 g
-
Sukker, rørsukker 100.0 g
-
Smør, saltet 50.0 g
Basilikums panna cotta
-
Fløde eller flødealternativ 1.0 l
-
Basilikum 20.0 g
Jordbær og Pukka gele
-
Jordbær 400.0 g
-
Vand 400.0 ml
Tilberedning
-
Knassen
- Kør de ristet nødder, frø og sesam på food processer sammen med rørsukker og smør til en let sammenhængende crunch.
-
Basilikums panna cotta
- Kog fløde op og pisk pannacotta granulatet i – kog hurtigt igennem. Lad afkøle til lunken.
- Blend pannacotta massen med frisk basilikum.
- Kom nødde crunchen i bunden af en rund form og hæld pannacotta masse på toppen – sæt på køl i min. 3 timer eller til dagen efter.
-
Jordbær og Pukka gele
- Kog vand op med pukka the og lad trække i min. 20 min. Tilsæt karamel.
- Kom jordbær på toppen af de hærdede pannacotta timbaler.
- Tilsæt texture under piskning til Pukka the`en og hæld den over jorbærrene – lad det hele køle til geleen har sat sig. Fjern fromene og server.