Frø-nøddeknas med basilikums cfreme
”Her spiller den grønne urt hovedrollen i en dessert, sammen med sunde og næringsrige frø og nødder. Lakrids aromaen fra den bæredygtige the passer perfekt sammen med basilikum og jordbær”

Ingredienser
Frø-nøddeknas med basilikums cfreme
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Knassen
Hasselnødder hele
/g
150.0 g
0%
sesam ristet
/g
50.0 g
0%
Hampefrø
/g
50.0 g
0%
Sukker, rørsukker
/g
100.0 g
0%
Smør, saltet
/g
50.0 g
0%
Basilikums panna cotta
Fløde eller flødealternativ
/l
1.0 l
0%
Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L
/g
130.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Basilikum
/g
20.0 g
0%
Jordbær og Pukka gele
Jordbær
/g
400.0 g
0%
Vand
/ml
400.0 ml
0%
Pukka Three Cinnamon ØKO 4x20 breve
/pack
1.0 pack
0%
Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Texture Gelatine
/g
35.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Knassen
-
Hasselnødder hele 150.0 g
-
sesam ristet 50.0 g
-
Hampefrø 50.0 g
-
Sukker, rørsukker 100.0 g
-
Smør, saltet 50.0 g
Basilikums panna cotta
-
Fløde eller flødealternativ 1.0 l
-
Basilikum 20.0 g
Jordbær og Pukka gele
-
Jordbær 400.0 g
-
Vand 400.0 ml
-
Pukka Three Cinnamon ØKO 4x20 breve 1.0 pack
-
Knorr Texture Gelatine 35.0 g
Tilberedning
-
Knassen
- Kør de ristet nødder, frø og sesam på food processer sammen med rørsukker og smør til en let sammenhængende crunch.
-
Basilikums panna cotta
- Kog fløde op og pisk pannacotta granulatet i – kog hurtigt igennem. Lad afkøle til lunken.
- Blend pannacotta massen med frisk basilikum.
- Kom nødde crunchen i bunden af en rund form og hæld pannacotta masse på toppen – sæt på køl i min. 3 timer eller til dagen efter.
-
Jordbær og Pukka gele
- Kog vand op med pukka the og lad trække i min. 20 min. Tilsæt karamel.
- Kom jordbær på toppen af de hærdede pannacotta timbaler.
- Tilsæt texture under piskning til Pukka the`en og hæld den over jorbærrene – lad det hele køle til geleen har sat sig. Fjern fromene og server.