Ingredienser
Okseribs
-
Okseribs 3000.0 g
-
Løg 300.0 g
-
Hvidløg, hele 4.0 stk.
-
Tomater, hele 5.0 stk.
-
Timian, frisk, kviste 50.0 g
-
peberkorn hele sorte 10.0 stk.
-
Laurbærblad 3.0 stk.
-
Fennikel, frø 10.0 g
-
Koriander frø 10.0 g
-
Chilipeber, rød 60.0 g
-
Æbleeddike 75.0 ml
-
Brun farin 125.0 g
-
Knorr Professionel Vildt Fond 8 x 1 liter 2000.0 ml
-
Æblemost 75.0 ml
Saucen
-
Soya Japansk 30.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 80.0 g
-
Smør, saltet 75.0 g
-
Citron 2.0 stk.
-
Blandet krydderurter
-
Spiselige blomster
Tilberedning
-
Okseribs
- Okseribben brunes ved 240 grader i 25 min.
- Alle ingredienser med undtagelse af soya,tomatpure,citron,smør,blomster og krydderurter tilsættes til retten.
- Ovnen sættes på 105 grader i 2 timer.
- Fonden sigtes fra og den reduceres med 30 %.
-
Saucen
- Saucen tilsættes soya,tomatpure,smør og citronsaft.
- Ved servering pensles marinaden på kødet og der pyntes med krydderurter og blomster.