Grøn ærte- og aspargessuppe med kikærtecrunch, lemon-skyr og spirulina
En smuk, grøn suppe fyldt med gode sager.

Ingredienser
Grøn ærte- og aspargessuppe med kikærtecrunch, lemon-skyr og spirulina
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€242.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Suppen
Vand
/l
2.0 l
0%
Ærter, grønne
/g
400.0 g
0%
Asparges, grønne, friske
/g
500.0 g
0%
Spinat
/g
200.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
10.0 g
0%
Olivenolie
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
/g
35.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
lime, rå
/stk.
2.0 stk.
0%
Citron
/stk.
2.0 stk.
0%
3 Dl Skyr
/
0.0
0%
3 Spsk. Spirulina-Pulver,
/
0.0
0%
Kikærter, kogte
/g
200.0 g
0%
Lidt Olie Til Fritering
/
0.0
0%
Friske Grønne Krydderurter Efter Eget Valg
/
0.0
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Suppen
-
Vand 2.0 l
-
Ærter, grønne 400.0 g
-
Asparges, grønne, friske 500.0 g
-
Spinat 200.0 g
-
Hvidløg, hakket 10.0 g
-
Olivenolie 1.0 dl
-
lime, rå 2.0 stk.
-
Citron 2.0 stk.
-
3 Dl Skyr
-
3 Spsk. Spirulina-Pulver,
-
Kikærter, kogte 200.0 g
-
Lidt Olie Til Fritering
-
Friske Grønne Krydderurter Efter Eget Valg
-
Salt Og Peber
Tilberedning
-
Suppen
- I princippet kan denne purésuppe laves på alle grønne grøntsager, men her er der brugt friske grønne ærter, grøn asparges og spinat.
- Skær et par hvidløgsfed ud i mindre stykker og steg dem gyldne i olivenolie på en pande (De må ikke få for meget farve, så bliver de bitre i smagen.. Men de skal være gyldne og sprøde).
- Tilsæt spinat, friske asparges og ærter til panden og krydder med lidt Knorr grøntsagsbouillon-granulat, salt og peber. Steg det ca. 2 min. Put i en blender med vand, olivenolie og lidt citrussaft.
- Blend godt og lun suppen op, smag til med salt og peber og evt. lidt mere olivenolie.
- Rør skyr sammen med lime- og citronsaft og skal, og fritèr kikærterne.
- Server suppen toppet med lemonskyr, de sprøde kikærter, og drys med spirulina. Pynt meget gerne med masser af friske krydderurter.