Ingredienser
Suppen
-
Vand 2.0 l
-
Ærter, grønne 400.0 g
-
Asparges, grønne, friske 500.0 g
-
Spinat 200.0 g
-
Hvidløg, hakket 10.0 g
-
Olivenolie 1.0 dl
-
lime, rå 2.0 stk.
-
Citron 2.0 stk.
-
3 Dl Skyr
-
3 Spsk. Spirulina-Pulver,
-
Kikærter, kogte 200.0 g
-
Lidt Olie Til Fritering
-
Friske Grønne Krydderurter Efter Eget Valg
-
Salt Og Peber
Tilberedning
-
Suppen
- I princippet kan denne purésuppe laves på alle grønne grøntsager, men her er der brugt friske grønne ærter, grøn asparges og spinat.
- Skær et par hvidløgsfed ud i mindre stykker og steg dem gyldne i olivenolie på en pande (De må ikke få for meget farve, så bliver de bitre i smagen.. Men de skal være gyldne og sprøde).
- Tilsæt spinat, friske asparges og ærter til panden og krydder med lidt Knorr grøntsagsbouillon-granulat, salt og peber. Steg det ca. 2 min. Put i en blender med vand, olivenolie og lidt citrussaft.
- Blend godt og lun suppen op, smag til med salt og peber og evt. lidt mere olivenolie.
- Rør skyr sammen med lime- og citronsaft og skal, og fritèr kikærterne.
- Server suppen toppet med lemonskyr, de sprøde kikærter, og drys med spirulina. Pynt meget gerne med masser af friske krydderurter.