Menu
+

Suppen

  1. Suppen

    • I princippet kan denne purésuppe laves på alle grønne grøntsager, men her er der brugt friske grønne ærter, grøn asparges og spinat.
    • Skær et par hvidløgsfed ud i mindre stykker og steg dem gyldne i olivenolie på en pande (De må ikke få for meget farve, så bliver de bitre i smagen.. Men de skal være gyldne og sprøde).
    • Tilsæt spinat, friske asparges og ærter til panden og krydder med lidt Knorr grøntsagsbouillon-granulat, salt og peber. Steg det ca. 2 min. Put i en blender med vand, olivenolie og lidt citrussaft.
    • Blend godt og lun suppen op, smag til med salt og peber og evt. lidt mere olivenolie.
    • Rør skyr sammen med lime- og citronsaft og skal, og fritèr kikærterne.
    • Server suppen toppet med lemonskyr, de sprøde kikærter, og drys med spirulina. Pynt meget gerne med masser af friske krydderurter.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu