Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Suppen

Tilberedning

  1. Suppen

    • I princippet kan denne purésuppe laves på alle grønne grøntsager, men her er der brugt friske grønne ærter, grøn asparges og spinat.
    • Skær et par hvidløgsfed ud i mindre stykker og steg dem gyldne i olivenolie på en pande (De må ikke få for meget farve, så bliver de bitre i smagen.. Men de skal være gyldne og sprøde).
    • Tilsæt spinat, friske asparges og ærter til panden og krydder med lidt Knorr grøntsagsbouillon-granulat, salt og peber. Steg det ca. 2 min. Put i en blender med vand, olivenolie og lidt citrussaft.
    • Blend godt og lun suppen op, smag til med salt og peber og evt. lidt mere olivenolie.
    • Rør skyr sammen med lime- og citronsaft og skal, og fritèr kikærterne.
    • Server suppen toppet med lemonskyr, de sprøde kikærter, og drys med spirulina. Pynt meget gerne med masser af friske krydderurter.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu