Italiensk salat
En variation af italienernes brødsalat Panzanella. Pane er brød på italiensk, og zanella henviser til den dybe tallerken, det normalt serveres i. Smukke, rige smagsnuancer i en mættende salat.

Ingredienser
Italiensk salat
-
Hvidt brød 200 g
-
Tomater friske 1000 g
-
Oliven grønne 120 g
-
Løg 200 g
-
Hvidkål 800 g
-
Salt 8 g
Dressing
Tilberedning
-
Italiensk salat
- Skær brødet i små stykker, og tørsteg det i ovnen.
- Skær kålen i tynde strimler, og bland den med salt, og lad den stå i 20 minutter.
- Skær tomater, oliven og rødløg i stykker efter egen smag.
- Pres væsken fra hvidkålen, og bland den med de øvrige salatingredienser.
-
Dressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og bland denne i salaten.