Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Italiensk salat

  • Hvidt brød 200.0 g
  • Knorr Peperonata 2,6 kg 1000.0 g
  • Tomater friske 1000.0 g
  • Oliven grønne 120.0 g
  • Løg 200.0 g
  • Hvidkål 800.0 g
  • Salt 8.0 g

Dressing

  • Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 70.0 ml
  • Knorr Bouquet all'italiana krydderpasta 340 g 70.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 70.0 g
  1. Italiensk salat

    • Skær brødet i små stykker, og tørsteg det i ovnen.
    • Skær kålen i tynde strimler, og bland den med salt, og lad den stå i 20 minutter.
    • Skær tomater, oliven og rødløg i stykker efter egen smag.
    • Pres væsken fra hvidkålen, og bland den med de øvrige salatingredienser.
  2. Dressing

    • Bland alle ingredienserne til dressingen, og bland denne i salaten.