Pulled pork med cajun rub
Den, der venter på noget godt, venter aldrig for længe! Denne enkle variant af pulled pork er lavet på svinekam og er krydret med vores cajun rub. Resultatet er perfekt mørt og saftigt, og servér gerne kødet som her med lune tortillas.

Ingredienser
Pulled pork med cajun rub
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Pulled pork og rub

Ingredient name
Pulled pork og rub
-
Svinekam 2.0 kg
-
salt 10.0 g
-
Gulerødder 250.0 g
-
Løg, grofthakket 300.0 g
-
Hvidløg, små stykker 20.0 g
-
Chilipeber, rød 20.0 g
-
peberkorn hele sorte 30.0 stk.
-
1 Spsk. Hvid Peber, Hele Korn
-
Cayennepeber 10.0 g
-
Hvidløgspulver 5.0 g
-
Løgpulver 5.0 g
-
Tørret timian 5.0 g
-
0,5 Spsk. Sennep, Engelsk (Coleman’s)
-
Fennikel, frø 5.0 g
-
Oregano 5.0 g
-
Kommen, frø 5.0 g
-
1 Spsk. Chili, Ancho-Pulver
-
Farin, mørk (sukker) 5.0 g
-
Bbq-Sauce
-
Tortilla 10.0 stk.
Tilberedning
-
Pulled pork og rub
- Lav rubben ved at male de hele krydderier, og bland dem med de andre krydderier samt Knorr Svinebouillon.
- Salt svinekammen, og dæk den med rub. Lad kødet trække i 30 minutter, og pak det ind i folie sammen med grøntsagerne. Tilbered i ovnen ved 80 grader med halvåbent spjæld i 12 timer.
- Tag kødet ud af ovnen, lad det trække i 30 minutter, og træk det fra hinanden med to gafler.
- Mos grøntsagerne, og smag til med dem, stegesky og BBQ-sauce efter smag.
- Servér kødet i varme majstortillas.