Ingredienser
Metodik
-
Vand 1.0 l
-
Polenta 250.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
Blandede grøntsager i små tern, strimler eller skåret på mandolin 1000.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 150.0 ml
-
Limesaft 10.0 ml
-
Blandet krydderurter 50.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Kog vandet op.
- Tilsæt Knorr grøntsagsfond, Knorr umami og polenta og kog i en par minutter under omrøring
- Vend derefter friskost, parmesan, herb de provencen og Roast Umami i polentaen og bland det godt.
- Hæld polentaen ud i en bakke med kant og fordel polentaen i så den er lige høj - ca 1 cm.
- Lad polentaen afkøle før den skæres ud i små brød.
- Bland de fintskårne urter og grøntsager i en skål og vend det med vinaigretten og lime.
- Steg polentaen gylden og sprød i Milda 100% og garner med ceviche.