Ungarsk gullasch
En kraftig og langtidskogt klassiker på højreb, som varmer godt i efterårs- og vintermørket. Servér den med cremefraiche, hakket persille og friskbagt brød.

Ingredienser
Ungarsk gullasch
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€10062.6
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Gullasch
Oksehøjreb
/g
1600.0 g
0%
rapsolie
/ml
20.0 ml
0%
Hvedemel
/g
60.0 g
0%
salt
/g
5.0 g
0%
Peber
/g
3.0 g
0%
Løg, finthakket
/g
700.0 g
0%
Gulerod, tern
/g
400.0 g
0%
Bladselleri (blegselleri)
/g
500.0 g
0%
Peberfrugt, rød, i tern
/g
600.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
30.0 g
0%
4 Spsk. Paprika
/
0.0
0%
Spidskommen, stødt
/g
20.0 g
0%
Tomatpure, koncentreret
/g
120.0 g
0%
Laurbærblad
/stk.
6.0 stk.
0%
Knorr Oksebouillon, pasta 1 kg / 50 L
/g
120.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
1600.0 ml
0%
Kartofler tern rå
/g
1600.0 g
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Creme Fraiche
/
0.0
0%
Persille, hakket
/g
25.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Gullasch
-
Oksehøjreb 1600.0 g
-
rapsolie 20.0 ml
-
Hvedemel 60.0 g
-
salt 5.0 g
-
Peber 3.0 g
-
Løg, finthakket 700.0 g
-
Gulerod, tern 400.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 500.0 g
-
Peberfrugt, rød, i tern 600.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
4 Spsk. Paprika
-
Spidskommen, stødt 20.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 120.0 g
-
Laurbærblad 6.0 stk.
-
Vand 1600.0 ml
-
Kartofler tern rå 1600.0 g
-
Salt Og Peber
-
Creme Fraiche
-
Persille, hakket 25.0 g
Tilberedning
-
Gullasch
- Skær kødet i tern på cirka 3 cm.
- Bland melet med 1 tsk. salt og 1 tsk. peber, og panér kødet. Brun kødet fint i stegeolie på alle sider.
- Sauter løg, gulerødder, selleri, hvidløg og halvdelen af peberfrugterne i lidt olie, indtil de er møre.
- Tilsæt kød, krydderier og tomatpuré, og lad det hele sautere i yderligere et minut eller to.
- Tilsæt laurbærblade, vand og Knorr Oksebouillon, og rør godt rundt. Kog op, og lad det simre under låg, indtil kødet begynder at blive mørt, ca. 1,5 time.
- Tilsæt kartoflerne og resten af peberfrugterne, og lad det hele simre i yderligere 30 minutter.
- Smag til med salt og peber inden servering, og servér gryderetten med cremefraiche og persille.