Menu

Ingredienser

+

Gullasch


En kraftig og langtidskogt klassiker på højreb, som varmer godt i efterårs- og vintermørket. Servér den med cremefraiche, hakket persille og friskbagt brød.

...

Tilberedning

  1. Gullasch

    • Skær kødet i tern på cirka 3 cm.
    • Bland melet med 1 tsk. salt og 1 tsk. peber, og panér kødet. Brun kødet fint i stegeolie på alle sider.
    • Sauter løg, gulerødder, selleri, hvidløg og halvdelen af peberfrugterne i lidt olie, indtil de er møre. 
    • Tilsæt kød, krydderier og tomatpuré, og lad det hele sautere i yderligere et minut eller to.
    • Tilsæt laurbærblade, vand og Knorr Oksebouillon, og rør godt rundt. Kog op, og lad det simre under låg, indtil kødet begynder at blive mørt, ca. 1,5 time. 
    • Tilsæt kartoflerne og resten af peberfrugterne, og lad det hele simre i yderligere 30 minutter.
    • Smag til med salt og peber inden servering, og servér gryderetten med cremefraiche og persille.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu