Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Gullasch

Tilberedning

  1. Gullasch

    • Skær kødet i tern på cirka 3 cm.
    • Bland melet med 1 tsk. salt og 1 tsk. peber, og panér kødet. Brun kødet fint i stegeolie på alle sider.
    • Sauter løg, gulerødder, selleri, hvidløg og halvdelen af peberfrugterne i lidt olie, indtil de er møre. 
    • Tilsæt kød, krydderier og tomatpuré, og lad det hele sautere i yderligere et minut eller to.
    • Tilsæt laurbærblade, vand og Knorr Oksebouillon, og rør godt rundt. Kog op, og lad det simre under låg, indtil kødet begynder at blive mørt, ca. 1,5 time. 
    • Tilsæt kartoflerne og resten af peberfrugterne, og lad det hele simre i yderligere 30 minutter.
    • Smag til med salt og peber inden servering, og servér gryderetten med cremefraiche og persille.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu