Findes der noget bedre end at lave mad udendørs over åben ild? Lige nu er svaret et rungende nej. Sådan så det ud sidste efterår, da vores kokke Fredrik og Martin samlede deres udstyr og gik ud i naturen for at lave alt fra snobrød og arme riddere til svampesmørrebrød og -wraps. Klik på videoerne, og fornem duftene.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Obs!
Blev du fristet til at tænde op? Sørg altid for at følge regler og love, og udvis den største forsigtighed, så ilden ikke spreder sig og skader omgivelser, dyr og planter. Dette gælder naturligvis både under og efter afbrænding. For eksempel er det ikke tilladt at tænde bål uden grundejerens tilladelse. Tag desuden hensyn til vindpåvirkningen, og sørg for at holde dig opdateret om de aktuelle regler.