Ved du, hvor mange svampeopskrifter vi har på vores hjemmeside? Svar: 18 styk. Så vi var faktisk nødt til at tænke os godt om og udvælge de allerbedste, nu hvor svampesæsonen banker på døren. Nogle er helt nye, men forventes at blive fremtidige klassikere, mens andre har nogle år på bagen, men er alligevel lige så sjove, gode og velsmagende. Velbekomme!
Jordskokken er en velsmagende nordisk knold, der gør sig godt i suppe. Lige denne variant har vi toppet med svampe, så den får et skønt strejf af efterår. En ret, der passer til både frokost og aftensmad og som både forret og hovedret.
En vegetarisk kødsovs, der får sin rige, "kødfulde" smag fra brunet, revet aubergine og svampe. Belugalinser er sorte, og saucen vil derfor være mørk. For en lysere sauce, så vælg f.eks. grønne linser i stedet for sorte linser. Linser har en mild nøddeagtig smag og et højt proteinindhold. Hvis du foretrækker vegetarisk fars i stedet for linser i denne opskrift, skal du blot erstatte linserne med 700 g vegetarisk fars.
Install this webapp on your iPhone Install this webapp on your iPad Install this webapp on your Android phone Install this webapp on your Windows phone
Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon above and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen.