Verdens opskrifter!
Når du ikke kan rejse ud i verden, så tag smagene med hjem til dig selv med vores opskrifter fra Brasilien til Korea!

Selvom rejser skal holdes til nærområdet, kan vi stadig opdage verden med smage og teknikker fra hele jordkloden. Og hvorfor ikke lade sig inspirere yderligere? Fermenterede sorte bønner på nordiske bælgfrugter? Udon på lokalt korn? Miso på ærter? Mulighederne er mange, så velbekomme!
Da spanierne ankom til Amerika tog de det spanske køkken med sig men de lærte også noget af de indfødte. Indianerne kunne andet med røg end at lave røgsignaler. De lærte at ryge deres mad og at denne rygning var med til at modne og smagssætte kødet, i det her tilfælde gris som var et billigt og nemt dyr at have.
En vegetarburger inspireret af Madagaskar og lavet af sorte bønner, røde linser og bagte kartofler. En dejlig saftig fars, så der ikke er brug for dressing. Lækker og sund!
Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med spejlæg i denne opskrift.
Denne opskrift forvandler den franske klassiker Coq au vin til en fantastisk vegansk ret. Den herlige farve fra rødbederne samt den robuste smag passer perfekt til langsom tilberedning. Egnet til veganere.
Relaterede produkter
Få adgang til alle vores artikler og opskrifter - registrer dig nu
- Adgang til gratis træning for kokke
- De bedste opskrifter og tips fra anerkendte kokke
- De seneste trends til professionelle køkkener