Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Nordisk mad er ikke blot lækker, trendy og prisvenlig. Den er også klimavenlig med korte transportkæder og har nærdyrket i fokus. At den desuden er nærende og indeholder masser af rodfrugter, kål, vildt, fisk, lokale urter, vilde svampe, frugter og bær, gør ikke sagen værre. Lad os simpelthen få mere nordisk på menuen!

Passionen for nordisk mad er næsten ikke aftaget siden 2004, hvor manifestet for det nye nordiske køkken blev udarbejdet. Siden da er der sket meget, men interessen for genanvendte gamle teknikker og konserveringsmetoder, smage, planter og grøntsager har ikke blot etableret sig, men er blevet en folkebevægelse. I dag er surdejsbrød og lokaldyrket mere eller mindre hverdagskost, og det er ikke længere en lille eksklusiv skare, der lader menuen afspejle sæsonen. Her er et udvalg af skandinaviske opskrifter fra vores arkiv.