Menu

Med den hjemmelavede smag og en umiskendelig fyldig og blød konsistens er det ikke underligt, at HELLMANN'S Real nok er et af vores mest elskede produkter. Vi har opdateret opskriften for at gøre denne klassiker endnu lettere at elske – hvis det overhovedet er muligt. Når vi siger »lettere«, mener vi det i dobbelt forstand. Vi har nemlig benyttet lejligheden til at reducere fedtindholdet fra 79 % til 70 %. HELLMANN’S Real passer til de fleste retter og sammenhænge, løber ikke, og er lige så god naturel, som når den smages til med dine yndlingskrydderier.

Find den størrelse, der passer dig!

Behovet for mayonnaise er forskelligt afhængigt af situation, menu, trends og sæson. Derfor fås HELLMANN'S Real i tre forskellige størrelser i praktiske størrelser til restaurationskøkkenet: 2 og 10 liter spand samt 750 ml squeeze-flaske. På den måde håber vi, at du vil undgå unødvendigt spild.

* Gælder for størstedelen af mayonnaisesortimentet. I tilfælde af fugleinfluenza kan vi midlertidigt bruge et indhegningssystem til at beskytte kyllingerne. 

 Vidste du, at HELLMANN'S Real ...

  • kan give dit bagværk et løft?
  • ikke løber, når den bruges sammen med syrlige ingredienser?
  • er lige så god til burgere og sandwich som til saucer og salater?

100 % æg fra fritgående høns

I dag kommer 100 % af de æg, vi bruger i vores mayonnaiser, fra fritgående høns. Det gør en meget stor forskel for livskvaliteten for millioner af høns.

HELLMANN'S Real i dit køkken!

Se, hvad HELLMANN'S Real kan gøre for dig i dit restaurationskøkken.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu