Menu

I begyndelsen af det forrige århundrede åbnede Richard Hellmann en delikatesseforretning i New York og begyndte at sælge sin egen mayonnaise. Hans kone havde lavet opskriften, og Hellmann bandt en blå sløjfe omkring krukken. Her over 100 år senere er sløjfen der stadig, men antallet af produkter er vokset betydeligt. Vil du vide mere om hvert produkt? Klik på nedenstående links, så lover vi at dele alle detaljerne!

HELLMANN'S Real Mayonnaise

HELLMANN'S Real passer i de fleste retter og sammenhænge, løber ikke og er lige så god naturel, som når den smages til med dine yndlingskrydderier. Denne fyldige og cremede mayonnaise er perfekt til burgere og sandwich samt til saucer og salater. 

HELLMANN’S Vegan 

HELLMANN'S Vegan er den 100 % plantebaserede fortolkning af vores egen elskede mayonnaise, som naturligvis har den klassiske HELLMANN'S-smag. Brug den på sandwich, pizza og burgere eller som dip og dressing.

HELLMANN'S Professional Mayonnaise

HELLMANN'S Professional er varmestabil på grill og i ovnen, tåler en hel del syre, binder væske og er et stabilt valg, når du skal udvikle dine signaturdips og -saucer i restaurationskøkkenet. Ganske enkelt en stabil mayonnaise til udfordrende omstændigheder!

HELLMANN’S Creamy & Light

HELLMANN'S Creamy & Light er vores budgetvenlige produkt, der har en afbalanceret HELLMANN'S-smag, og som er fremragende som smørepålæg, dip og dressing.

Time to shine!

Time to shine!

Fastfood-versionen

Download
Time to shine!

Time to shine!

Frokostversionen

Download

Denne side blev udgivet i maj 2024.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu