Menu

Alt for den gode sag og smag!

Vores bouilloner har gennemgået mange positive ændringer på det seneste. Her er en hurtig gennemgang af, hvad der er sket.

  1. Alle bouilloner har fået et nyt udseende og hører nu under Knorr Professional-brandet.
  2. Vi har finjusteret opskrifterne, så de fungerer ideelt til nutidens køkkenbrug. Smagen skal være ren, dyb og naturlig, hvis du spørger os. God mad starter med en base af høj kvalitet. Vores bouilloner er gode som de er, men er også gode at bygge din ret videre på. Blandt andet er der tilføjet endnu mere kødsmag i oksebouillonen, hvilket giver en god og afbalanceret smag.
  3. Sidst men bestemt ikke mindst: bøtterne til de granulerede bouilloner vil nu blive lavet af genbrugsplast! Hvorfor dette er en så fantastisk nyhed, kan du læse mere om her
Kokkens tjekliste

Kokkens tjekliste

Download

Vælg den rigtige bouillon til det rigtige formål!

I vores bouillonsortiment finder du både granulat og pasta samt økologiske produkter med lavt saltindhold. Hvad passer til dine retter og gæster?

Vores populære og nyttige bouillon er tilgængelig i et stort antal smagsvarianter og har en ren og intens smag, der føjer dybde til alt fra supper og gryderetter til marinader. Let at dosere! Vælg vores brunede bouillon for et ekstra skud smag.

En fyldig bouillon, der udgør en perfekt base for alle dine retter og giver en jævn, pålidelig og intens smagsforstærkning.  Passer perfekt til saucer og supper samt som smagssætter og i marinader! Glutenfri!

En økologisk bouillon med lavt saltindhold til alle dine gæster og retter. Alle bouilloner er fri for gærekstrakt og allergener. Brug som base eller for at give dine retter et ordentligt skud smag.  Giver et jævnt og godt resultat, der også er nemt at arbejde videre med!

Mere smag til flere spisende gæster!

Specialkost er ikke så frygteligt specielt længere, det bemærker du helt sikkert i din hverdag. Mange af vores bouilloner er lavet med hensyntagen til netop det. Vi har muligheder egnet til veganere samt varianter helt uden allergener, der skal deklareres. Derudover har vi bouilloner med lavt saltindhold, der er velegnede, når du skal holde styr på netop saltholdigheden i maden. Få mere at vide om, hvad der gælder for hvert produkt på den relevante produktside!

Fik du lidt trang til at stille dig ved gryderne og lave mad, der får dine gæster til at juble? Det sker nemt, når man læser om bouillon. Så er det godt, at vores kok Martina har skabt flere potentielle storfavoritter, du kan stifte bekendtskab med her! Velbekomme!

Smæk på smagen

Ønsker du mere inspiration med vores fond og bouillon? Så se med, når vores udviklingskokke, Claus og Frank, viser alsidigheden i vores forskellige formater og få mundvandet til at løbe.

Knorr Professional Bouillon Guide

Knorr Professional Bouillon Guide

Læs folderen her
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu