Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

02:46

Introduktion og setup

Mød Matt Young, kok på den nordisk inpirerede restaurant Rok i Islington, London. Han deler deres tilgang til madlavning fra konserveringsteknikker som røgning, syltning og fermentering til deres brænde-grill, vandbad og røgboks.

02:22

Ingredienser

Young forklarer vigtigheden af at bruge de bedste ingredienser fra bæredygtigt opdrættede fisk til traditionelle landbrug. Han fortæller også om træ og flis til smagssætning og tilberedelsesteknik.

03:58

Røget havørred på ristet brød med creme fraiche (del 1)

Kok Matt Young giver tips og råd til sin første ret - røget havørred på toast med creme fraiche. Start med at trimme fisken og få gennemgået teknikker som saltning og røgning-processer. Se også, hvordan du laver en syltelage, der skal bruges til friske grøntsager.

02:41

Røget havørred på ristet brød med creme fraiche (del 2)

Selv en nybegynder kan gøre denne syltevæske perfekt. Bliv en mester på feltet og skab et smagfuldt og smart alternativ til at skabe liv i dine retter.

03:27

Røget havørred på ristet brød med creme fraiche (del 3)

Se anden del for samling af denne nordisk inspirerede sandwich. Se med når creme fraiche bliver parret med syltet grønt og stykker af røget ørred.

02:56

Sauerkraut som tilbehør

Lav en sauerkraut, et smagfuldt tilbehør med knas. Kok Young guider dig gennem den simple metode og fermenteringen for det søde krydderi.

06:26

Røget gris med æble og kommenkraut (del 1)

Ret nr. 2 - røget svinekotelet med æble og kommenkraut. Her guider Young dig gennem en unik saltlage-proces, der smagssætter og fugter kødet før det vacuumpakkes, kommes i vandbad og røges. Få styr på teknikker, metiode og hemmeligheden bag en røgeovn.

03:39

Røget gris med æble og kommenkraut (del 2)

Sylt, grill og smagssæt dig til et perfekt resultat. Brug din syltevæske og smagssæt din svinekotelet med timian og rosmarin inden du anretter denne søde og syrlige medley.