Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:46

Introduktion og setup

Mød Matt Young, kok på den nordisk inpirerede restaurant Rok i Islington, London. Han deler deres tilgang til madlavning fra konserveringsteknikker som røgning, syltning og fermentering til deres brænde-grill, vandbad og røgboks.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:22

Ingredienser

Young forklarer vigtigheden af at bruge de bedste ingredienser fra bæredygtigt opdrættede fisk til traditionelle landbrug. Han fortæller også om træ og flis til smagssætning og tilberedelsesteknik.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:58

Røget havørred på ristet brød med creme fraiche (del 1)

Kok Matt Young giver tips og råd til sin første ret - røget havørred på toast med creme fraiche. Start med at trimme fisken og få gennemgået teknikker som saltning og røgning-processer. Se også, hvordan du laver en syltelage, der skal bruges til friske grøntsager.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:41

Røget havørred på ristet brød med creme fraiche (del 2)

Selv en nybegynder kan gøre denne syltevæske perfekt. Bliv en mester på feltet og skab et smagfuldt og smart alternativ til at skabe liv i dine retter.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:27

Røget havørred på ristet brød med creme fraiche (del 3)

Se anden del for samling af denne nordisk inspirerede sandwich. Se med når creme fraiche bliver parret med syltet grønt og stykker af røget ørred.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:56

Sauerkraut som tilbehør

Lav en sauerkraut, et smagfuldt tilbehør med knas. Kok Young guider dig gennem den simple metode og fermenteringen for det søde krydderi.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

06:26

Røget gris med æble og kommenkraut (del 1)

Ret nr. 2 - røget svinekotelet med æble og kommenkraut. Her guider Young dig gennem en unik saltlage-proces, der smagssætter og fugter kødet før det vacuumpakkes, kommes i vandbad og røges. Få styr på teknikker, metiode og hemmeligheden bag en røgeovn.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:39

Røget gris med æble og kommenkraut (del 2)

Sylt, grill og smagssæt dig til et perfekt resultat. Brug din syltevæske og smagssæt din svinekotelet med timian og rosmarin inden du anretter denne søde og syrlige medley.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu