Menu

Mød vores udviklingskok i DK

Vores organisation

Kontaktinfo:

Send en besked

Tilbage til: Om os

Vi har i Danmark en udviklingskok, Frank, ansat, der hver dag arbejder aktivt med vores produkter, udvikler opskrifter, afholder workshops og hjælper kunder med specialtilpassede løsninger. Frank afholder samtidig oplæg om bæredygtighed og madspild, og deltager i udviklingen af fremtidige produkter. Læs mere om Frank her.
Frank Jakobsen

Frank Jakobsen

Uddannet kok i 1993 i Odense og Levnedsmiddeltekniker i 1998 i Vejle.

Har arbejdet i branchen siden 1993. Efter køkken- og souschef stillinger på Fyn, 2 sæsoner som kok i Tivoli på henholdsvis Restaurant Balkonen og Restaurant La Crevette flyttede jeg permanent til københavn i 1998. Her fortsatte karrieren ...

Uddannet kok i 1993 i Odense og Levnedsmiddeltekniker i 1998 i Vejle.

Har arbejdet i branchen siden 1993. Blandt andet med opstart af gourmetrestauranten Alberto K på Royal Hotel og 4 år som næstkommanderende i køkkenregionerne på Hotel D`Angleterre samt opstart af komplet F&B koncept på Ledreborg Palace Golfklub og Ledreborg Slot.

Sideløbende har jeg deltaget i Årets kok 2 gange, været nomineret til "Årets ret" af Danske Madanmeldere samt deltaget i DM for køkkenchefer under Danske Konferencehoteller.

Min madfilosofi er: Enkelt, ærligt og smagsfuldt. Jeg har en stor forkærlighed for det klassiske og det Italienske køkken, hvilket jeg også har frekventeret og praktiseret i mange tilfælde. Jeg værdsætter meget at gå i dybden med råvarerne og udnytte deres fulde potentiale.

Min motivation for tilgangen til arbejdet hos Unilever Food Solutions er, at jeg synes, det er vigtigt at vise branchen, at der findes professionelle hjælpemidler, der kan gøre hverdagen mere spændende, uden at gå på kompromis med kvalitet og kvantitet. Samtidig synes jeg det er en kæmpe og spændende udfordring, at formidle den professionelle tilgang til Unilever Food Solutions produkter og være med til at advisere fagfolk, så produkterne bliver brugt på den den rigtige måde.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

 

Kontaktinfo:

  • Udviklingskok
  • 28 12 64 41
  • frank.jakobsen@unilever.com

 

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu