Kitchonomy
Spar tid og penge og sæt smag på med kloge valg og enkle midler!

Der er ingen tvivl om, at restaurationsbranchen står over for mange udfordringer i øjeblikket. Råvarepriserne er steget, elregningerne er blevet højere, og selvom pandemien er overstået, kan mange i branchen stadig mærke eftervirkningerne. Med andre ord har det aldrig været vigtigere at få styr på din køkkenøkonomi og finde genveje. Derfor har vi samlet alle de tekster, vi har skrevet om emnet – og der kommer flere. God fornøjelse og held og lykke!
-
Supper til de kolde dage
Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret, nem at tilberede i utallige udgaver, er mættende og smager ikke minds...
-
Otte tips til en bedre køkkenøkonomi!
-
Mere smag, konsistens og fylde med Knorr Koldrørt!
-
Kitchonomy med Andreas Hedlund
Smarte tips og gode samtaler om køkkenøkonomi!
-
Server lønsomme og fristende desserter