This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Clubsandwich
Fremhæv smagen af stegt kylling med en marinade smagsat med Knorr koncentreret kyllingefond. For at binde smagene i sandwichen sammen, tilsætter vi også den samme dybe umami-smag til mayonnaisen, som afrunder med skarpe, syrlige og salte elementer, samtidig med at hele sandwichen føles fyldig og saftig.
4 portioner
500 g kyllingebryst
10 g Knorr koncentreret kyllingefond
15 g olivenolie
1 tsk citronsaft
1 tsk Knorr Bouquet de Provence krydderpasta
1 revet fed hvidløg
Sort peber
Mayonnaise:
120 g HELLMANN’S Professional
6 g Knorr koncentreret kyllingefond
1 tsk MAILLE Dijon-sennep
Citronsaft
Til servering:
12 skiver toast
8 skiver sprød bacon
2 tomater, i skiver
Salat, f.eks. romainesalat eller lignende.
Syltede rødløg
Gør sådan her:
- Bland ingredienserne til marinaden, vend kyllingebrystet i den. Mariner i mindst 30 minutter eller helst længere, op til 4 timer.
- Steg eller grill kyllingebrysterne ved middel varme. Lad dem hvile.
- Bland mayonnaise, fond, citronsaft og sennep sammen.
- Smør brødskiverne med mayonnaise, og rist dem på en pande eller i ovnen.
Lag 1: brød + mayonnaise + salat + skiver af kylling
Lag 2: brød + mayonnaise + tomat + bacon
Læg den sidste skive brød ovenpå, og tryk let.
Skær hver sandwich diagonalt i to eller fire dele. Fastgør dem med tandstikkere, hvis det ønskes. Server med pommes frites eller salat.

Hummerperler
Knorr koncentreret hummerfond er fuld af umami, dvs. smagsdybde, der hjælper med at balancere sødme og syre. Hummerperlerne fungerer som en koncentreret, luksuriøs smagsforstærker, der for eksempel fremhæver skaldyrenes mildhed uden at dominere. I denne opskrift tilføjer hummerperlerne både tekstur og elegance i retten.
150 g vand
20 g Knorr koncentreret hummerfond
5-10 g citron, for en rundere smag
1,5 g agar agar, pulver
Neutral olie (f.eks. rapsolie), afkølet i fryseren i mindst 30 minutter.
Udstyr:
Pipette eller lille flaske med tynd tud.
Si
Skål med isvand (til at skylle perlerne bagefter)
Base:
- Kog vand med Knorr koncentreret hummerfond og krydr med citron.
- Pisk agar agar pulver i væsken og lad det simre i 1 minut - vigtigt for at aktivere gelen.
Form perler:
- Tag fonden af varmen, og lad den køle af til 50°C. Fyld din pipette eller flaske, og kom den i den iskolde olie. Perlerne dannes med det samme.
- Opbevar i køleskabet i olien, så kuglerne kan størkne ordentligt indtil servering. Si olien fra, og skyl den i koldt vand inden servering.

Gazpacho
Vi krydrer gazpacho med Knorr koncentreret grøntsagsfond for at give den et smagsboost og med naturlig grøntsagssødme og umami, der passer godt til tomat og eddike. Fonden tilføjer balance og dybde.
10 personer
350 g rød peberfrugt
550 g tomat
150 g selleri
80 g gult løg
25 g hvidløg
500 g agurk, skrællet
400 g Knorr Tomatino
100 g citronsaft
40 g MAILLE Sherryeddike
40 g Aji Amarillo, fermenteret chili
16 g peberfrugt
25 g Knorr koncentreret grøntsagsfond
Salt og peber
4 g Tabasco
100 g olivenolie
100 g agurk, skrællet og skåret i tern (1/2 cm) til servering
Gør sådan her
- Skær alle grøntsager i 3 cm store stykker og kom dem i en skål.
- Hæld Tomatino, citronsaft, sherryeddike, Aji Amarillo, salt, sort peber, Tabasco og grøntsagsfond over. Blend alt i en blender, indtil det er glat.
- Hæld halvdelen af suppen i en si, og pres saften ud i en passende beholder. Bland den anden halvdel, uden si, i saften.
- Bland olivenolie i, og smag til med mere salt og Tabasco, hvis det ønskes. Køl grundigt af, og sæt suppen i fryseren cirka 30 minutter før servering, så den er iskold.
- Hæld suppen i en skål, og tilsæt hakkede agurkestykker.