Menu

Stivelse, der virker i restauranter og storkøkkener

Kravene til en omkostningseffektiv og rationel produktion øger antallet af centralkøkkener. Det betyder, at der sendes mere mad ud, som skal holdes varmt længere. Også køle- og fryseproduktion stiller helt andre krav til den stivelse, der anvendes. Vi har et komplet sortiment af moderne stivelsesprodukter, der kan klare alle typer for varmholdelse, nedkøling, indfrysning og genopvarmning.

Stivelsesguide

Stivelsesguide

Få succes med dine jævninger!

Hent stivelsesguiden her!
Maizena stärkelse

MAIZENA Majsstivelse

Dette er vores basisprodukt. En ren majsstivelse, der er perfekt til alle typer supper, saucer og gryderetter. Stivelsen bevarer sin konsistens, når den holdes varm, og danner minimalt med skind.

Maizena Snowflake

Maizena Snowflake er majsstivelse, der er modificeret med eddikesyre, hvilket gør den mere stabil ved afkøling, indfrysning, optøning og opvarmning (eddikesyre fungerer kun som katalysator i processen og efterlades ikke i slutproduktet). Perfekt, hvis du vil rationalisere din madlavning og f.eks. lave sauce til hele ugen og derefter afkøle og indfryse dem.

Maizena Tapiokastivelse – frugtjævner

Maizena Tapiokastivelse er en modificeret stivelse, der er specielt udviklet til ikke at afgive smag samt til at give saucer og desserter et transparent og smukt udseende. Stivelsen bliver helt klar og skinnende efter kogning, og den korte struktur giver både saucer og desserter den rigtige konsistens og en behagelig fornemmelse i munden. Maizena Tapiokastivelse er meget stabil over for syrepåvirkninger og kan både indfryses og opbevares i køleskabet i længere tid uden at skille.

MAIZENA Express

Har du brug for at efterjustere konsistensen på en ret lige før servering? I så fald anbefaler vi Maizena Express: en stivelse lavet af kartofler og rismel, der hurtigt opløses i varm væske. Stabil ved varmholdelse uden at danne skind.

KNORR Lys/Mørk Roux

Knorr Roux er en klassisk, cremet stivelse, der er lavet efter en klassisk opskrift, hvor vi rister hvedemelet med vegetabilsk fedt for at få den rigtige smag. Roux bruges hovedsageligt til at efterjustere retter, og den opløses let i varme væsker.

Knorr Koldrørt Jævning

Knorr Koldrørt Jævning er en modificeret kartoffelstivelse, der bruges til kolde saucer, supper og desserter som konsistensgiver, til justering af puréer og meget mere.

 

Stivelsesguide 

  • Produkt Råvare Tåler nedkøling Frysstabil Anvendelsområder
    MAIZENA Majsstivelse 100% Majsstivelse (også økologisk variant) Ja, til retter med lavt syreindhold Nej Supper, saucer, desserter
    MAIZENA Snowflake Modiceret majsstivelse Ja Ja Supper, saucer, desserter
    MAIZENA Frugtjævner Modifierad Tapioka Ja Ja Till klare saucer og frugt-/bærdesserter
    MAIZENA Express  Modificeret tapiokastivelse Ja Nej Justering af supper, saucer og gryderetter
    Knorr Roux Hvedemel og vegetabilsk fedt Nej, tykner Nej Supper, saucer, gryderetter- ikke desserter
             
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu