Menu

Det er efterhånden nærmere normen end en trend at vælge kødfrie måltider. Nogle steder er ”Kødfri januar” en stor ting, andre steder ”Kødfri hverdag”. Nogle kalder det fleksitarisk livsstil, andre vegetarisk eller vegansk kost. Kært barn har mange navne, men filosofien er, at man skal skære ned på kød og i stedet spise mere plantebaseret. Det er godt for klima, miljø og sundhed.

Hos Unilever Food Solutions vil vi gerne hjælpe med inspiration til de kødfrie måltider. Vi ved at det kan være en udfordring at gøre det både mættende, nærende og smagfuldt, når man skal undvære kødet. Men det er heldigvis ikke så svært med de rette alternativer. Der findes mange gode proteinkilder som bønner og linser, men også gode og mættende grøntsager og kål, som vi kunne fremhæve mere i madlavningen.

Der er dog også rigtig mange mennesker, som ikke kan overbevises til at skifte kødet ud med grønt. Til dem findes det perfekte alternativ: Planteprotein. The Vegetarian Butcher er en serie af kødalternativer af højeste kvalitet baseret på soja. Det giver den bedste tekstur, der virkelig læner sig op af kød, mens smagen og tilberedningsmetoden er også stort set identisk for at gøre det nemt for dig i køkkenet. Og til stor glæde for den kødelskende gæst, der ønsker at skære ned på den animalske vare.

Vi har samlet en række nemme hverdagsretter i denne folder, hvor du finder inspiration til kødfrie retter, der virkelig smager godt, mætter og har den rette næringssammensætning. Det skal ikke være et fravalg at spise kødfrit – det skal være en fryd!

Kødfrie retter

Kødfrie retter

Gør kødfrie retter til et hit hos alle med velsmagende planteprotein i de store klassikere.

Hent folderen her
Kødfri hverdag

Kødfri hverdag

7 gode hverdagsretter til enhver kødelsker!

Hent folderen her
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu