Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

01:00

1. Introduktion

Er du på dybt vand, når det kommer til fisk og skaldyr? Vi hjælper dig på vej med disse videoer! Fra fiskesorter til rejer og blæksprutter; lær at grille, stege, krydre og tilberede fisk og skaldyr, og eksperimenter med en række forskellige køkkener og stilarter.

03:01

2. Kunsten at grille fisk med kokken Abdul - Robata-grillet aborre med grøntsager

Lær hvordan du griller og damper hel fisk på robata-grillen for at sikre perfekt grillet skind og mørt kød hver gang.

02:53

3. Kunsten at grille fisk med kokken Abdul - Forberedelse og marinering af hele fisk

Få teknikkerne til forberedelse, krydderier og marinering af hele fisk for at sikre dig et lækkert resultat på grillen.

02:41

4. Autentisk thai - Seafood stir-fry

Lær kunsten at sautere seafood på en base af aromatiske urter og krydderier, blandet skaldyr og en hemmelig ingrediens.

04:08

5. Spansk tapas med træ, røg og ild - Grillet blæksprutte med chilidressing (Del 1)

Se hvordan du kan forbereder blæksprutte med et spansk tapas-twist. Lang kogetid og sous-vide inden forberedelse af chili, hvidløg og kapersdressing som tilbehør.

05:03

6. Spansk tapas med træ, røg og ild - Grillet blæksprutte med chilidressing (Del 2)

Lær at grille sous-vide tilberedt blæksprutte til perfektion og server med små kartofler, chili og hvidløg samt en dressing med kapers og safran aioli.

01:59

7. Kinesisk stir-fry street food i et køkken i Vesten - Rejer og chili stir-fry (Del 1)

Find den kinesiske wok frem og bliv inspireret af det orientalske køkken og dets ingredienser, sojasaucens betydning og en god streetfood servering.

03:57

8. Kinesisk stir-fry street food i et køkken i Vesten - Rejer og chili stir-fry (Del 2)

Følg i kokken Ning Ma's fodspor, hvor du i denne del vil blive ført gennem hele processen fra start til slut. Tilbered dine rejer til perfektion med råd om timing, pynt og anretning.

06:25

9. Nordisk inspireret madlavning - Varmrøget ørred på toast med creme fraiche (Del 1)    

Fra orientalsk street food til hjemlige rammer og skandinavisk mad. Kokken Young tilbyder guides og tips til tilberedning af en traditionel hærdet og varmrøget fiskeret.

02:41

10. Nordisk inspireret madlavning - Varmrøget ørred på toast med creme fraiche (Del 1)    

Se del 2 for en perfekt anretning af denne nordisk inspirerede sandwich. Kombiner stykker af røget ørred med syltede grøntsager og creme fraiche. 

04:23

11. Indien - Moolie laks

Lær at mestre en moolie - en krydret fiskeret, der findes på næsten enhver menu i Kerala-distriktet i Indien. Tilføj smage fra Sydindien i laksen for et krydret kokosnøds-twist.

02:24

12. Emulsion og gelé - Blæksprutte med chorizogel & citronpuré (Del 1)  

Kombiner din nye viden om blæksprutte med en chorizogel for at skabe den perfekte konsistens, og opdag, hvordan en vakuumpakke kan fjerne bobler og komprimere din emulsion.

03:27

13. Emulsion og gelé - Blæksprutte med chorizogel & citronpuré (Del 2)  

Start del 2 med at stege din blæksprutte og varme en blæksauce, der fuldender din servering. Smagssæt og top med en kylling-mayo og sprødt kyllingeskind.

01:57

14. Emulsion og gelé - Blæksprutte med chorizogel & citronpuré (Del 3)

Del 3 fuldender anretningen af blæksprutte, kyllingeskind og quinoa. Pynt med brunoise, chorizogel og en frisk citronpuré.

02:05

15. Wabi Sabi - Makrel ceviche (Del 1)

Nu til en makrel ceviche. Hærd, sylt og mariner mens du lærer om de japanske ingredienser og wabi-sabi tilgang.

01:58

16. Wabi Sabi - Makrel ceviche (Del 2)

Praktiser en wabi-sabi anretning bestående af syltede løg og skiver af makrel med et simpelt design og naturlig æstetik.

04:23

17. Grillet blæksprutte (Del 1)

Få gode fif og idéer til samgssætning og grillning af blæksprutte samtidig med at der tilberedes frisk og sæsoninspireret tilbehør.

02:18

18. Grillet blæksprutte (Del 2)

Del 2 sammensætter den grillede blæksprutte med tilbehøret for en servering med et twist. Chutney, salsa, crunch og bønnespirer topper retten.