Menu

00:45

1. Introduktion

Udskær, smagssæt og anret din vej til en perfekt oksekødsfokuseret ret ved hjælp af vores forskellige videoer - et katalog over de bedste oksekødsretter, der spænder over forskellige køkkener og køkkenstil.

 

04:35

2. Vietnamesisk street food - Stegte pho-nudler med oksekød

Lær at lave stegt oksekød med pho-nudler ved hjælp af wok-teknikker.

02:32

3. Autentisk Thai - Oksekød i rød karry

Fra Vietnam til Thailand: Se med i denne trinvise guide til at lave en red beef curry med en base af rød karrypasta, krydderier og selvfølgelig oksekød.

05:49

4. Perfekt pasta - Ingredienser og tilberedning af Ragu Tagliatelle 

Prøv at lave ægte italiensk pasta med kokken Alessandro Bay. Lav den italienske signaturret, Tagliatelle med oksekødsragu, samt gode tips om tilberedning af tagliatelle og brugen af pastavandet til at lave en silkeblød sauce.

04:06

5. Bøf: Slagtning, modning og tilbereding - Udskæring og forberedelse af kødet

Lær at udskære og tilberede din steak med kokken Delaney. Lær gode tips og teknikker af de forskellige udskæringer.

04:25

6. Bøf: Slagtning, modning og tilbereding - Tilberedning af kødet

Så er det tid til at stege bøffen! Se med, når kokken Delaney bruger en josper grillovn til at lave den perfekte steak og giver gode råd om optimal temperatur og tid for det gode resultat.

02:24

7. Mexicanske tacos - Forberedelse af kødet med en rub    

Sæt gang i smag og krydderi med denne aromatiske rub. Lær at tilberede og blande en mexikansk rub inden du lærer at tilberede kødet i en rygeovn.

02:49

8. Mexicanske tacos - Mexicanske tacos med oksekød og Toreados guacamole      

Imponer med disse mexicanske tacos - en kombination af røget oksekød, guacamole med chipotle og jalapeño samt tips om den sidste tilberedning af kødet inden servering.

02:49

9. Fra hoved til hale - Tilberedning    

Fra traditionelle udskæringer til det mere avancerede; lær at udskære oksehjerte i en sommerfugl, og hør hvordan du bruger overskydende fedt til yderligere retter.

02:24

10. Fra hoved til hale - Grillet oksehjerte - Del 1    

Se første del, hvor der demonstreres udskæring og smagssætning af oksehjerte.

01:45

11. Fra hoved til hale - Grillet oksehjerte - Del 2

Lær de nemme steps til at grille kødet, hvilket giver et BBQ-agtigt finish.

02:44

12. Fra hoved til hale - Grillet oksehjerte - Del 3: Anretning  

Lær at anrette dit grillede oksehjerte, her i kombination med en frisk kaperssalat, fransk vinaigrette og saften fra kødet.

02:46

13. Fra hoved til hale - Oksehjertetatar - Del 1  

Ryk videre til hjertetatar. Forbered og udskær oksehjertet i små stykker før du smagssætter med rosmarin, kapers og cornichoner.

02:25

14. Fra hoved til hale - Oksehjertetatar - Del 2

Se del 2 og lær om den simple tatar-anretning med brøndkarse og surdejsbrød. 

04:07

15. Sunday Roast - Oksefilet og røget pastinakpuré - Del 1

Afslut med et raffineret twist på den klassiske Sunday Roast. Hak, blødgør og si dine pastinakker, inden du retter din opmærksomhed mod karamellisering og glasering med de bedste tip til krydderi i sous-vide.

03:52

16. Sunday Roast - Oksefilet og røget pastinakpuré - Del 2

Få en skøn opskrift på din oksefilet og lær om rygeteknikker der vil gøre dine pastinakker fulde af aroma fra røget træflis.

03:07

17. Sunday Roast - Oksefilet og røget pastinakpuré - Del 3

Inden du anretter din steg, så lær at fremtrylle en glaceret sauce der vil give det sidste finsh til den møre oksefilet.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu