Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Panna cotta

  • Panna Cotta Carte d Or 200.0 g
  • Rama Piske 31% 500.0 ml
  • Æblemost 500.0 ml

Kanel musli

  • Musli 1.8 dl
  • Brun farin 30.0 g
  • Kanel, stødt 5.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 15.0 ml

Servering

  • Æblemos
  1. Panna cotta

    • Tilbered Carte d'Or Panna Cotta efter anvisningen på pakken, men byt mælken ud med æblemost .
    • Brug gerne æblemost med frugtkød. Lad panna cottaen sætte sig.
  2. Kanel musli

    • Fordel ca. 1,75 dl müsli, brun farin og kanel i en gastrobakke.
    • Stænk Milda Flydende Stege 100% over og rør godt rundt.
    • Rist i ovnen ved 175°c i ca. 10 minuter. Lad det herefter køle af.
  3. Servering

    • Ved servering. Placér et lag med æblemos og drys med ristet kanelmüsli straks før servering.