Menu

Ingredienser

+

Panna cotta

Kanel musli

  • Musli 1.8 dl
  • Brun farin 30.0 g
  • Kanel, stødt 5.0 g
  • Rapsolie 15.0 ml

Servering

  • Æblemos

Mix Panna cottaens sødme med æblets friskhed og få den perfekte knas på toppen, så alle sanser stimuleres. Kan laves i forvejen, så desserten hurtigt kan serveres, 

...

Tilberedning

  1. Panna cotta

    • Tilbered Carte d'Or Panna Cotta efter anvisningen på pakken, men byt mælken ud med æblemost .
    • Brug gerne æblemost med frugtkød. Lad panna cottaen sætte sig.
  2. Kanel musli

    • Fordel ca. 1,75 dl müsli, brun farin og kanel i en gastrobakke.
    • Stænk rapsolie over og rør godt rundt.
    • Rist i ovnen ved 175°c i ca. 10 minuter. Lad det herefter køle af.
  3. Servering

    • Ved servering. Placér et lag med æblemos og drys med ristet kanelmüsli straks før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu