Ingredienser
Panna cotta
-
Panna Cotta Carte d Or 200.0 g
-
Æblemost 500.0 ml
Kanel musli
-
Musli 165.0 ml
-
Brun farin 30.0 g
-
Kanel, stødt 5.0 g
Servering
-
Æblemos
Tilberedning
-
Panna cotta
- Tilbered Carte d'Or Panna Cotta efter anvisningen på pakken, men byt mælken ud med æblejuice-most .
- Brug gerne æblejuice-most med frugtkød. Lad panna cottaen sætte sig.
-
Kanel musli
- Fordel ca. 1,5 dl müsli + 0,15 dl müsli + 0,15 dl brun farin + 1 tsk kanel i en gastrobakke.
- Stænk 0,15dl Milda Flydende Stege 100% over og rør godt rundt.
- Rist i ovnen ved 175°c i ca. 10 minuter. Lad det herefter køle af.
-
Servering
- Ved servering. Placér et lag med æblemos og drys med ristet kanelmüsli straks før servering.