Æble panna cotta
Mix Panna cottaens sødme med æblets friskhed og få den perfekte knas på toppen, så alle sanser stimuleres. Kan laves i forvejen, så desserten hurtigt kan serveres,

Ingredienser
Panna cotta
-
Fløde eller flødealternativ 500.0 l
-
Æblemost 500.0 ml
Kanel musli
-
Musli 1.8 dl
-
Brun farin 30.0 g
-
Kanel, stødt 5.0 g
-
Rapsolie 15.0 ml
Servering
-
Æblemos
Tilberedning
-
Panna cotta
- Tilbered Carte d'Or Panna Cotta efter anvisningen på pakken, men byt mælken ud med æblemost .
- Brug gerne æblemost med frugtkød. Lad panna cottaen sætte sig.
-
Kanel musli
- Fordel ca. 1,75 dl müsli, brun farin og kanel i en gastrobakke.
- Stænk rapsolie over og rør godt rundt.
- Rist i ovnen ved 175°c i ca. 10 minuter. Lad det herefter køle af.
-
Servering
- Ved servering. Placér et lag med æblemos og drys med ristet kanelmüsli straks før servering.