Eton Mess
Knuste marengs, flødeskum og eddikesyltede jordbær bliver en frisk variation af en velkendt engelsk himmerigsmundfuld, hvor friskplukkede jordbær normalt spiller hovedrollen. De syltede jordbær fungerer også godt til scones, vafler og pandekager.

Ingredienser
Eton Mess
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€2400.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Syltede jordbær
Jordbær
/g
700.0 g
0%
Sukker
/g
240.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
120.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Vand
/ml
80.0 ml
0%
Servering
Marengs
/
0.0
0%
Fløde
/
0.0
0%
Vaniljeis
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Syltede jordbær
-
Jordbær 700.0 g
-
Sukker 240.0 g
-
Vand 80.0 ml
Servering
-
Marengs
-
Fløde
-
Vaniljeis
Tilberedning
-
Syltede jordbær
- Bland alle ingredienserne og bring blandingen i kog ved moderat varme.
- Rør regelmæssigt, så sukkeret opløses, og lad det syde langsomt, indtil væsken begynder at tykne – skum af for urenheder.
- Afkøl og opbevar de syltede jordbær i køleskabet, indtil du skal bruge dem.
-
Servering
- Knus marengs let.
- Pisk fløden.
- Læg marengs, is, syltede jordbær og fløde mellem hinanden og i flere lag.
- Server straks.