Agurkesorbet
Hvorfor ikke forsøge dig med en forfriskende sorbet lavet på grønt? Agurk, citron og mynte gør denne version både frisk og syrlig i sommervarmen.

Ingredienser
Agurkesorbet
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€250.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
Agurk
/g
200.0 g
0%
Citronsaft
/ml
100.0 ml
0%
Vand
/ml
50.0 ml
0%
Sukker
/g
25.0 g
0%
Mynte, hakket
/g
10.0 g
0%
Æggehvide
/g
20.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
Agurk 200.0 g
-
Citronsaft 100.0 ml
-
Vand 50.0 ml
-
Sukker 25.0 g
-
Mynte, hakket 10.0 g
-
Æggehvide 20.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Riv en storagurk fint eller blend den. Bland citronsaften i.
- Kog vand og sukker i 10 minutter og lad det køle lidt af inden det blandes i agurkemassen sammen med mynten.
- Hæld blandingen i en ismaskine og kør den næsten færdig. Tilsætpisket æggehvide fra et ægog kør isen færdig på ismaskinen. Alternativt kanisen kommes i fryseren til den er grødet, hvorefter dutilsætter den piskede æggehvide og frys isen færdig.