Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Appelsin & kanel brûlée

Tilberedning

  1. Appelsin & kanel brûlée

    • Kog fløde, mælk, appelsinskal og en kanelstang op ved moderat varme. Tag væsken af varmen og lad det trække i cirka 30 minutter.
    • Bland Carte d'Or Creme Brulee pulveret med en lille smule af væsken og tilsæt derefter det resterende væske og pulveret i en gryde. Opvarm det til moderat varme i cirka to minutter under omrøring.
    • Fjern kanelstangen og anret Creme Brulee'en i forme. Stil på køl og lad dem sætte sig.
  2. Ved servering

    • Tag desserterne ud af køleskabet 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamelliser dem med en gasbrænder. Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu