Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljedessert med brændt karamel. Her en variant, som ikke behøver at bages i ovnen, og som derfor er fremragende for mange mennesker. Prøv også at tilsmage CARTE DÒR Creme Brûlée med andre smage, såsom kaffe og kardemomme eller citron og timian. Det giver en helt ny oplevelse.

Ingredienser
Appelsin & kanel brûlée
-
Letmælk 600.0 ml
-
Appelsinskal 14.0 g
-
Kanelstænger 20.0 g
Tilberedning
-
Appelsin & kanel brûlée
- Kog Piske 31%, mælk, appelsinskal og en kanelstang op ved moderat varme. Tag væsken af varmen og lad det trække i cirka 30 minutter.
- Bland Carte d'Or Creme Brulee pulveret med en lille smule af væsken og tilsæt derefter det resterende væske og pulveret i en gryde. Opvarm det til moderat varme i cirka to minutter under omrøring.
- Fjern kanelstangen og anret Creme Brulee'en i forme. Stil på køl og lad dem sætte sig.
-
Ved servering
- Tag desserterne ud af køleskabet 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamelliser dem med en gasbrænder. Serveres straks!