Appelsin & kanel brûlée
Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljecremedessert med ristet karamel. Desserten er god og serveres som regel i portionsforme. Her er en variant, som ikke skal bages i ovnen og derfor egner sig glimrende til mange mennesker. Prøv at smage CARTE DÒR Creme Brûlée til med andre smagsvarianter såsom kaffe og kardemomme eller citron og timian.

Ingredienser
Appelsin & kanel brûlée
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Appelsin & kanel brûlée

Ingredient name
Appelsin & kanel brûlée
-
Letmælk 600.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
Appelsinskal 14.0 g
-
Kanelstænger 20.0 g
Tilberedning
-
Appelsin & kanel brûlée
- Kog fløde, mælk, appelsinskal og en kanelstang op ved moderat varme. Tag væsken af varmen og lad det trække i cirka 30 minutter.
- Bland Carte d'Or Creme Brulee pulveret med en lille smule af væsken og tilsæt derefter det resterende væske og pulveret i en gryde. Opvarm det til moderat varme i cirka to minutter under omrøring.
- Fjern kanelstangen og anret Creme Brulee'en i forme. Stil på køl og lad dem sætte sig.
-
Ved servering
- Tag desserterne ud af køleskabet 30 minutter før servering.
- Drys rørsukker over desserterne og karamelliser dem med en gasbrænder. Serveres straks!